Ιαν Χάμερ ο μονομάχος της ΑΕΚ και η επιθυμία για την επόμενη σεζόν

Ιαν Χάμερ ο μονομάχος της ΑΕΚ και η επιθυμία για την επόμενη σεζόν
Photo Credits: INTIME

O Ιαν Χάμερ ήταν εξαιρετικός απέναντι στον ΠΑΟΚ και το enwsi.gr αναλύει τα δεδομένα της περίπτωσης του

Η ΑΕΚ κέρδισε τον ΠΑΟΚ στον αγώνα του Σαββάτου και ο Ιαν Χάμερ αναδείχτηκε δικαίως MVP της αναμέτρησης αφού έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ στην ανανέωση του συμβολαίου του μέσα στον Δεκέμβριο τον παρομοίασε με τον gladiator από την ταινία «ο Μονομάχος». Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη περιγραφή για τον Αμερικανό που πραγματικά είναι ένας μονομάχος μέσα στις 4 γραμμές του παρκέ και ένα ήρεμο και πολύ σοβαρό παιδί εκτός αυτών.

Ο Χάμερ απέναντι στον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε για 35:21, πετυχαίνοντας 17 πόντους, κατεβάζοντας 11 ριμπάουντ, μοιράζοντας 3 ασιστ, κάνοντας 4 κλεψίματα και 3 deflection υποπίπτοντας μόλις σε ένα λάθος. Η αξία των στατιστικών του γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς ότι στην άμυνα είναι ο καλύτερος αμυντικός στην ρακέτα και είναι πάντα εκεί για να καλύψει τακτικά τα όποια προβλήματα των συμπαικτών του, όπως στην παρακάτω φάση.

Ο Κουζέλογλου έχει  ξεχαστεί, ενώ θα έπρεπε να δώσει βοήθεια και να βρίσκεται μέσα στην ρακέτα και εκεί που φαίνονται σίγουροι 2 πόντοι, ξαφνικά εμφανίζεται ο Χάμερ από το πουθενά και κόβει τον Τζόουνς.

Οι αμυντικές επιδόσεις του Χάμερ κάνουν την διαφορά για την Ένωση και αυτό αποτυπώνεται ακόμα και σε νούμερα όπως βλέπετε και παρακάτω.

Ιαν Χάμερ ο μονομάχος της ΑΕΚ και η επιθυμία για την επόμενη σεζόν

Στο συγκεκριμένο shotchart εμφανίζονται οι επιθέσεις των παικτών του ΠΑΟΚ όταν βρέθηκαν απέναντι από τον Χάμερ. Σε 10 προσπάθειες κατάφεραν να σκοράρουν μόλις 3 φορές, με τον Αμερικανό να είναι απροσπέλαστος.

Η ανανέωση για του χρόνου

Η εκτίμηση που του έχουν όλοι στην ΑΕΚ είναι δεδομένη για αυτό και ο Στέφανος Δέδας ανέφερε στην συνέντευξη του ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις για να τον ανανεώσουν από τώρα για την νέα σεζόν. Σίγουρα όταν βρίσκεις τέτοιο παίκτη κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις και να χτίσεις επάνω του. Βέβαια δεν θα είναι κάτι εύκολο, καθώς ο Χάμερ το καλοκαίρι έψαχνε μια πολύ καλή πρόταση από ομάδες υψηλού επιπέδου, η οποία δεν ήρθε για αυτό και ήταν ελεύθερος, όταν τον απέκτησε η ΑΕΚ.

Με τις εμφανίσεις του και τα νούμερα του, θα κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον από Ευρωπαϊκές ομάδες, οπότε είναι στο χέρι της ΑΕΚ να του δείξει ότι του χρόνου θα φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα είναι καλύτερη από την φετινή και απαλλαγμένη από τα οικονομικά προβλήματα, ώστε να τον πείσει ότι μένοντας στην Ένωση θα είναι καλό για την καριέρα του.

Άλλωστε του αρέσει πολύ η Αθήνα και η ζωή της, ενώ είναι πολύ ευχαριστημένος από το πώς του φέρονται από την ΑΕΚ και τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο κόουτς Δέδας ώστε να αναδεικνύει τα προσόντα του. Μακάρι όταν ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, ο Ίαν Χάμερ να είναι μέρος του κορμού που θα παραμείνει από φέτος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X