Ο Μαύρος στην ΑΕΚ! (VIDEO)

Ο Μαύρος στην ΑΕΚ! (VIDEO)

Σαν σήμερα το 1976, το Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση βάσει της οποίας ο Θωμάς Μαύρος δικαιώνεται μένοντας ελεύθερος από τον Πανιώνιο και υπογράφει στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θωμάς Μαύρος αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες – αν όχι την κορυφαία – προσωπικότητα στην ιστορία της ΑΕΚ. Τεράστιος ποδοσφαιριστής, μεγάλος σκόρερ, που έδωσε χαρά στους «κιτρινόμαυρους» πιστούς. Ακόμα και πριν φορέσει τη φανέλα της, ο Θ(ε)ωμάς αποτέλεσε σημείο αναφοράς. Βλέπετε, έμεινε ένα χρόνο σχεδόν εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς ο Πανιώνιος δε συναινούσε στη μετακίνηση του. Ωστόσο, μια μέρα σαν σήμερα του 1976, φαινόταν πως ο Θωμάς θα φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ όσα εμπόδια και αν έβαζαν.

«Αδέκαστη η δικαιοσύνη εδήλωσε περιχαρής ο πρωταγωνιστής της μεταγραφής πατέρας του άσου. Μπάρλος: Η δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της. Φάντροκ: Η είδησι που μου δώσατε ήταν η πιο μεγάλη” βόμβα”. Κατετέθη στη Γραμματεία του Πολυμερούς Πρωτοδκείου Αθηνών η απόφασις για το Θωμά Μαύρο. Σύμφωνα με αυτή, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και κατόπιν αυτού αναμένεται μετά την κοινοποίησι της αποφάσεως στην Ομοσπονδία, η Διοίκησις της τελευταίας και σύμφωνα με προηγούμενη απόφασί της να εγκρίνη το δελτίο του παίκτου και να τον κατακυρώση στην ΑΕΚ. Εφ’ όσον αυτό γίνη την προσεχή Πέμπτη, όποτε και θα συνεδριάση εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, τότε ο Θωμάς Μαύρος θα κάνη το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα της ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή στον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα που ως γνωστόν θα γίνη στο Άργος», ανέφερε το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ της Αθλητικής Ηχούς εκείνη την ημέρα.

Βέβαια, η μέρα της πραγματικής λύτρωσης και της αποδέσμευσης του Μαύρου από τα δεσμά του Πανιωνίου αργούσε ακόμα. Η ΕΠΟ (σε καταστάσεις που ομοιάζουν πολύ με αυτές που βιώναμε μέχρι και πριν από λίγους μήνες), αρχικά κατακύρωσε τον Θωμά στην ΑΕΚ, αλλά στην πορεία άλλαξε την απόφαση της και τον άφησε στον Πανιώνιο. Και έπρεπε να φτάσει το καλοκαίρι, να ματώσει οικονομικά ο Λουκάς Μπάρλος για να ικανοποιήσει τη διοίκηση του Πανιωνίου, για να μπορέσει ο «Θεός» να μπει στο ναό του. Και να χαρίσει μεγάλες στιγμές στον κόσμο της ΑΕΚ.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X