Η ΑΕΚ πιάστηκε στον ύπνο και δέχτηκε ταπεινωτική ήττα, ο Παθιακάκης τέλειωσε σε ένα... πούλμαν (VIDEO)

Το πικρό αντίο του Παθιακάκη (VIDEO)

Tο τέλος της θητείας Παθιακάκη μετά από μια ταπεινωτική ήττα, για την οποία είχε τεράστιες ευθύνες και ο ίδιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Παθιακάκης διαδέχτηκε στη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ τον Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς (με μικρή παρένθεση του Τάκη Καραγκιοζόπουλου). Συνέβαλε άμεσα στην ανόρθωση της ομάδας. Εκανε τη πετυχημένη μεταγραφή του Πέτκοφ, έβαλε την ομάδα σε μια σειρά και στο τέλος της σεζόν 1999-2000 πανηγύρισε τη κατάκτηση του κυπέλλου.

Δικαιωματικά, το καλοκαίρι ανέλαβε το κτίσιμο της νέας ΑΕΚ, με πετυχημένες κινήσεις (Τσιάρτας, Ζαγοράκης), αλλά και παταγώδεις αποτυχίες (Ντόντσεφ, Νάβας, Ρουίς). Τα πράγματα είχαν αρχίσει να παίρνουν την κάτω βόλτα, αλλά το τελειωτικό χτύπημα ήρθε μια μέρα σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια. Η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο, αποδείχθηκε οδυνηρή.

Η ΑΕΚ επιχείρησε να παίξει με τα δεύτερα, δεν μπήκε συγκεντρωμένα στο παιχνίδι και η ομάδα του λιμανιού δεν της χαρίστηκε. Το τελικό 6-1 πόνεσε πολύ. Ο Παθιακάκης κατέβηκε από το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή στη βάση της. Ηξερε, πως είχε τελειώσει για την ΑΕΚ.

Η διοίκηση συμφώνησε μαζί του στη λύση της συνεργασίας και λίγες ημέρες έπειτα, έπειθε τον Τόνι Σαβέβσκι να αναλάβει την ομάδα, μαζί με τον Ευγένιο Γκέραρντ. Ο Παθιακάκης συνέχισε σε μικρομεσαίες ομάδες, μέχρι που άφησε τη τελευταία του πνοή μέσα στο γήπεδο.

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X