Πατούλης για την ανάδοχο εταιρεία της Νέας Οδού - «Δεν έβγαλαν μηχανήματα» (VIDEO)

Πατούλης για την ανάδοχο εταιρεία της Νέας Οδού - «Δεν έβγαλαν μηχανήματα» (VIDEO)

Σοβαρή καταγγελία από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την κακοκαιρία Ελπίς σε πλήρη εξέλιξη και την έντονη χιονόπτωση να επηρεάζει ήδη και την Αθήνα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προχώρησε σε καταγγελία.

Αυτή αφορά την ανάδοχο εταιρεία που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας μέσα από το OPEN και την εκπομπή ώρα Ελλάδος επισημαίνοντας ότι πρέπει να μπουν μηχανήματα και να ανοίξει ο δρόμος για να μην κοπεί η χώρα στη μέση.

Όπως εξήγησε ο κ. Πατούλης, το κομμάτι του δρόμου από το ύψος της Καλυφτάκη στη Μεταμόρφωση και πάνω είναι στην αρμοδιότητα της αναδόχου εταιρείας που διαχειρίζεται τη Νέα Οδό καταγγέλλοντας ότι δε βγήκαν έγκαιρα μηχανήματα για να ανοίξει ο δρόμος με αποτέλεσμα όπως εξήγησε να γίνεται εκτροπή των οχημάτων από πολύ χαμηλά στην Εθνική και να μην είναι εφικτό να καθαρίζεται η αστική περιοχή.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X