ΑΕΚ: Ήρθε δυναμικά και στο ποδόσφαιρο γυναικών (VIDEO)

ΑΕΚ: Ήρθε δυναμικά και στο ποδόσφαιρο γυναικών (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος με στόχο την άνοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυναμικά έχει μπει φέτος η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που διεκδικεί την πρώτη της ιστορική άνοδο.

Με ένα ρόστερ από τα καλύτερα της κατηγορίας και με τον Χρήστο Χριστόπουλο στον πάγκο, που έχει ήδη φέρει έναν τίτλο στο γυναικείο futsal, η ΑΕΚ ρίχτηκε στη «μάχη». Ήδη μετρά 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και… συνεχίζει. Έχει πετύχει 29 τέρματα και δεν έχει δεχθεί κανένα.

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος, που έχει οριστεί για τις 13/02. Η ομάδα μας θα έχει ρεπό, με τον επόμενο αγώνα της να έχει οριστεί για τις 27/02 με αντίπαλο τις Γυναίκες Περιστερίου.

Οι «κιτρινόμαυρες», τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, πραγματοποιούν μία μίνι προετοιμασία που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια. Άλλωστε, πρόκειται για μία ομάδα που κάνει… διπλά περήφανους τους «Ενωσίτες», καθώς αγωνίζεται και στο Πρωτάθλημα Futsal, με φυσικά στόχο και εκεί την κορυφή.

Αυτή η ομάδα αφήνει ήδη υποσχέσεις για το μέλλον και χρειάζεται τη στήριξη όλων. Η ΑΕΚ έρχεται και στο Ποδόσφαιρο Γυναικών!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X