Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό με τις ρεζέρβες και σέντερ φορ τον αμυντικό Παντελάκη!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό με τις ρεζέρβες και σέντερ φορ τον αμυντικό Παντελάκη!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός… κέρδισε τις ρεζέρβες του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς η ενδεκάδα που εμφανίστηκε στο «Γ.Καραϊσκάκης» δεν είχε αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί.

Κάτω από τα δοκάρια ο δεύτερος τερματοφύλακας (Σούλης), ο οποίος είχε μόλις τέσσερα παιχνίδια φέτος στο πρωτάθλημα.

Βασικός για πρώτη φορά ο Στέφανος Σιόντης με τα μόλις 51 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Βασικός για δεύτερη φορά φέτος ο Αντώνης Οικονομόπουλος με τα 120 αγωνιστικά λεπτά φέτος στο πρωτάθλημα.

Ίδια συνθήκη και για τον Αμερικανό Κάλεμπ Στάνκο με τα 142 αγωνιστικά λεπτά, αλλά και τον Παναγιώτη Τριάδη που είχε κάνει τα 6 από τα 7 φετινά του παιχνίδια ως αλλαγή.

Το κορυφαίο όλων όμως ήταν η έμπνευση για την χρησιμοποίηση του Επαμεινώνδα Παντελάκη σε ρόλο – έκπληξη. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε σε μία γκεστ-σταρ εμφάνιση στο κέντρο της επίθεσης ως σέντερ-φορ σε μία απόφαση του Ηρακλή Μεταξά που ουδείς περίμενε.

Οι Ηπειρώτες έχουν κατέβει με τα δεύτερα στο «Καραϊσκάκης», αφού τα αμέτρητα προβλήματα που είχαν όλη την εβδομάδα μεταφράστηκαν σε σύνθεση ανάγκης.

Εκτός αποστολής λόγω ασθένειας είναι ο πρώτος σκόρερ Χουάν Χοσέ Περέα, ο βασικός τερματοφύλακας Γιούρι Λοντίγκιν, αλλά και ο βασικότατος Γερμανός μέσος Σνάιντερ, που ήταν απώλεια της τελευταίας στιγμής.

Σε αυτό το ματς αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του ο εξτρέμ Γκαρντάβσκι, ενώ με το ενάμιση πόδι εκτός Ιωαννίνων είναι ο βασικός αριστερός μπακ Πίρσμαν, ο οποίος έχει ζητήσει μεταγραφή, αλλά και ο βασικός Ισπανός επιτελικός Ντομίνγκεθ λόγω τραυματισμού, όπως και ο Πέδρο Κόντε που έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός (Μορέιρα) προτιμήθηκε να μείνει στον πάγκο, αφού επέστρεφε κι αυτός από τραυματισμό και κάπως έτσι, ο ΠΑΣ παρατάχθηκε με μία σύνθεση ανάγκης, που δεν θα περίμενε να δει κανείς ούτε σε φιλικό προετοιμασίας…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X