Σωστό ποδόσφαιρο και καλή νίκη μένει να δούμε τι θα πει ο Ντέμης με τον Κλάτενμπεργκ

Εικόνες από το Ατρόμητος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ άρεσε στο Περιστέρι, όπως και στη Τούμπα, όπως και σε άλλα ματς. Στο μεταξύ, να δούμε τι μας ετοιμάζουν με τη τηλεοπτική εμφάνιση του Κλάτενμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέλει πολλή μελέτη το φαινόμενο της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα.

Σε Νεάπολη, Λαμία, Τούμπα και Περιστέρι δεν έχει δεχθεί γκολ! Στα τρία τελευταία από αυτά, με Τζαβέλλα και Μήτογλου. Δεν έχει δεχθεί γκολ και με εξαίρεση μια πολύ καλή ευκαιρία της Λαμίας, δεν έχει φάει και σοβαρή φάση.

Και με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, έχασε την ισορροπία της με τέτοιο τρόπο ώστε να της στοιχίσει και τα παιχνίδια. Με ΟΦΗ και Παναιτωλικό δίδυμο ήταν Βράνιες- Τζαβέλλας. Δε λέω πως κρίθηκε εκεί. Αλλά όταν έχεις με Τζαβέλλα – Μήτογλου μηδέν γκολ σε τρία ματς εκτός και με Τζαβέλλα – Βράνιες τέσσερα γκολ σε δύο εντός έδρας, κάτι δείχνει.

Κι όταν επίσης είναι γνωστό πως και το Βράνιες – Μήτογλου λειτούργησε καλύτερα. Ως τώρα όμως, όχι σαν το Τζαβέλλας – Μήτογλου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X