ΑΕΚ για τις προκλήσεις Κλάτενμπεργκ: «Σας στηρίζουμε για να δούμε πόσο θα γελοιοποιείστε, συνεχίστε τον έρωτά σας!»

Η τυχαία ανατροπή και το διπλό με ΠΑΣ...
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ μετά τις... περίεργες διαιτησίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα με 2-0 από Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά για ακόμα μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα είχε απέναντί της μια προκλητική διαιτησία, του Γκορτσίλα και το VARίστα Τρεϊμάνις.

Η ΑΕΚ αντέδρασε μετά τα νέα αίσχη της διαιτησίας και έστειλε μήνυμα στον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ που συνεχίζει να προκαλεί με τις επιλογές του και τα… περίεργα καμώματά του.

Η Ενωση καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι η κατάσταση να χειροτερεύει!

Σήμερα μόνο στο ματς με τον Ατρόμητο, υπήρξαν δύο ξεκάθαρες φάσεις, (πέναλτι Μάνταλου και αποβολή Κουλούρη) που και πάλι έγιναν… ομορφιές με τους διαιτητές να πετούν… χαρταετό.

Την ώρα μάλιστα που σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ γίνεται… διαγωνισμός πέναλτι και οι διαιτησίες έχουν καθορίσει πολλά από τα παιχνίδια τους.

Η ΑΕΚ για Κλάτενμπεργκ

Η θέση της ΑΕΚ για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ

«Η ΑΕΚ εξακολουθεί να στηρίζει τον κύριο Κλάτενμπεργκ για να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχίσει να προκαλεί, να εκτίθεται και στο τέλος να γελοιοποιείται. Συνεχίστε τον έρωτά σας, κύριε Κλάτενμπεργκ!»

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X