Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η (σωστή) διαχείριση του Γιαννίκη, πήρε «μπάλα» και τον Γέβτιτς

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η (σωστή) διαχείριση του Γιαννίκη, πήρε «μπάλα» και τον Γέβτιτς
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, όσα έκανε ο τεχνικός της ΑΕΚ στο παιχνίδι και στη νίκη στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως όταν ο Αργύρης Γιαννίκης έφτιαχνε το αγωνιστικό πλάνο του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο, είχε στην άκρη (ίσως και λίγο πιο μπροστά) του μυαλού του και τον «τελικό» της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό επέβαλλε λεπτές και δύσκολες ισορροπίες, στο κομμάτι της διαχείρισης.

Από την μια μεριά, έπρεπε ο τεχνικός της ΑΕΚ να κατεβάσει στο γήπεδο την ενδεκάδα που οπωσδήποτε θα έπαιρνε τη νίκη στο Περιστέρι. Και από την άλλη μεριά έπρεπε κάποιους παίκτες (λέγε με Αραούχο, Άμραμπατ) να τους προφυλάξει αλλά και να τους δώσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει ΠΑΟΚ, κάποιους άλλους (λέγε με Σιμόες) να τους ξεκουράσει. Αυτή την ισορροπία τελικά ο Γιαννίκης την κράτησε πολύ καλά.

Η ΑΕΚ τακτικά ήταν σωστή, έφερε το ματς στα μέτρα της και το πήρε εύκολα και σχεδόν, ενώ πήραν και τα αγωνιστικά λεπτά που χρειαζόντουσαν και ο Αραούχο και ο Άμραμπατ για να αρχίσουν να ξαναμπαίνουν σε ρυθμό. Το ζήτημα είναι πως αυτή η διαχείριση, που γενικώς αποδείχθηκε σωστή, πήρε… μπάλα και τον Γέβτιτς. Ο Ελβετός έμεινε εκτός βασικής ενδεκάδας παρά το εξαιρετικό ματς της περασμένης Τετάρτης. Πιθανότατα επίσης στο πλαίσιο της διαχείρισης τριών αγώνων μέσα σε μια εβδομάδα. Όμως ποδοσφαιρικά ο Γέβτιτς δεν επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική εμφάνιση στην Τούμπα, σε αντίθεση με τον Ρότα,  που λόγω καλή παρουσίας με τον ΠΑΟΚ παρέμεινε βασικός και στο Περιστέρι και δικαίωσε τον Γιαννίκη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X