Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Ατρόμητος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφερε το ματς στο Περιστέρι στα μέτρα της και το πήρε εύκολα. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο

Βασίλης Χατζηεμμανουήλ: Ξαφνικά βρέθηκε από την ΑΕΚ Β και από τρίτος τερματοφύλακας, να κάνει ντεμπούτο και μάλιστα σε εκτός έδρας ματς. Όμως ήταν εντυπωσιακά συγκεντρωμένος και ψύχραιμος. Και έστω και αν δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια δύσκολη απόκρουση, διαχειρίστηκε σωστά όλες τις φάσεις.

Λάζαρος Ρότα: Δεύτερη πολύ θετική εμφάνιση για τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ. Και στο Περιστέρι όπως και στην Τούμπα, ήταν πολύ προσηλωμένος και πολύ αποτελεσματικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Όμως αυτή την φορά έκανε και ανεβάσματα από την πλευρά του, βοήθησε στην επιθετική λειτουργία. Από τα πόδια του ξεκίνησε η φάση του δεύτερου γκολ.

Σίμος Μήτογλου: Συνέχισε και αυτός τις καλές εμφανίσεις. Πολύ σταθερός, κρατούσε σωστά την θέση του, έκανε γρήγορες καλύψεις όποτε και όταν έπρεπε, ενώ τις περισσότερες από τις μονομαχίες που χρειάστηκε να δώσει, τις κέρδισε χωρίς πρόβλημα. Και ήταν θετικός με την μπάλα στα πόδια.

Γιώργος Τζαβέλλας: Από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στο ματς. Πρώτον, ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ και επί της ουσίας να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας. Δεύτερον ήταν πολύ σταθερός και σχεδόν αψεγάδιαστος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Τρίτον, στις φάσεις που φαινόταν πως ξεφορτώνεται την μπάλα, ήταν διότι απέφευγε να γυρίσει την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα για να μην κάνει δύσκολη την ζωή του Χατζηεμμανουήλ.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Συνέχισε με καλές παρουσίες. Ανασταλτικά και πάλι ήταν αποτελεσματικός χάρη στην ταχύτητα του και μάλιστα είχε δυο εξαιρετικές καλύψεις μέσα στο ματς. Ενώ και στα ανεβάσματα που επιχείρησε να κάνει, προσπάθησε να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία. Κυρίως όμως ήταν σταθερός στο ανασταλτικό του κομμάτι.

Ντάμιεν Λε Ταλέκ: Επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα, για να πάρει ρόλο κόφτη μπροστά από τα στόπερ. Δεν ήταν και πάλι όμως η εικόνα του, κάτι το ιδιαίτερο. Με εύκολα λάθη με την μπάλα στα πόδια του και με αρκετές χαμένες μάχες στην μεσαία γραμμή, ακόμα και όταν ο αντίπαλος είχε παίκτη λιγότερο.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Έτρεξε πολύ στην μεσαία γραμμή, έδωσε πολλές μάχες και γενικότερα έβγαλε μπόλικη δουλειά. Τουλάχιστον ως προς τις μάχες που χρειάστηκε να δοθούν. Διότι και πάλι με την μπάλα στα πόδια του έκανε κάποια λάθη.

Πέτρος Μάνταλος: Ήταν ο πρωταγωνιστής στην φάση του καραμπινάτου πέναλτι που δεν δόθηκε, κάνοντας ωραία κίνηση και τσιμπώντας την μπάλα. Κατά τα άλλα όμως, δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου. Όσες πάσες επιχείρησε να βγάλει στην επιθετική γραμμή, ήταν δυνατές και βιαστικές. Και οργανωτικά δεν έδωσε ουσία στην επιθετική λειτουργία.

Λιβάι Γκαρσία: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ και του ματς. Από δική του ενέργεια την οποία απέκρουσε ο τερματοφύλακας ξεκινά το πρώτο γκολ της ομάδας, από δική του σούπερ ασίστ μπαίνει το δεύτερο γκολ από τον Τσούμπερ. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο γενικώς ήταν πολύ κεφάτος, όσο έπαιξε και μόνιμη απειλή στην αντίπαλη άμυνα.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Αυτή την φορά δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά, ενώ ήταν και ελάχιστες φορές που από τα πόδια του, άνοιξε σωστά μια επίθεση της ΑΕΚ. Γενικώς έδειχνε να βγάζει λίγο κούραση, έχει παίξει πολλά συνεχόμενα παιχνίδια.

Στίβεν Τσούμπερ: Επέστρεψε στα γκολ ο Ελβετός μεσοεπιθετικός μ’ ένα άψογο τελείωμα μετά από την γλυκιά σέντρα του Λιβάι. Δεν έκανε κάτι σούπερ εξαιρετικό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε τόσο πολύ. Όμως στο δεύτερο, ήταν και το δικό του ανέβασμα που ανέβασε όλη την ΑΕΚ.

Ντάρκο Γέβτιτς: Μπήκε ως αλλαγή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν έκανε κάτι τόσο εντυπωσιακό, όσο στην Τούμπα. Όμως γενικώς ο τρόπος που κινείται μέσα στο γήπεδο και η διαχείριση που κάνει όταν έχει την μπάλα στα πόδια του, γλυκαίνει το παιχνίδι της ομάδας.

Νορντίν Άμραμπατ: Επέστρεψε ερχόμενος από τον πάγκο, μετά την απουσία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τέταρτη. Έδειχνε σαν να έχει βγει λίγο από τον αγωνιστικό του ρυθμό. Κυνήγησε φάσεις, είχε διάθεση, αλλά αυτή την φορά του έλειψε η ουσία.

Κλεμάν Μισελέν: Ήρθε στο ματς από τον πάγκο και μάλιστα για να παίξει σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Ήταν κεφάτος πολύ και στο διάστημα που αγωνίστηκε βοήθησε και φάνηκε αρκετά και στο ανασταλτικό και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Αντρέ Σιμόες: Μπήκε στην θέση του Σιμάνσκι. Και με δεδομένο πως ο Λε Ταλέκ που ήταν δίπλα του στα χαφ, έδειχνε να έχει κουραστεί, έτρεξε πολύ στο διάστημα που έπαιξε για να καλύψει και τους δυο μέσους της ομάδας.

Σέρχιο Αραούχο: Επέστρεψε για πρώτη φορά μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην μέση. Ήταν και αυτός πολύ ορεξάτος, προσπάθησε να μπει σε φάσεις και να βγάλει συνεργασίες και είχε και ένα σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X