Χατζηεμμανουήλ: «Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να παίξω με την ΑΕΚ - Αν παίξουμε όπως σήμερα θα προκριθούμε την Τετάρτη»

Χατζηεμμανουήλ: «Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να παίξω με την ΑΕΚ - Αν παίξουμε όπως σήμερα θα προκριθούμε την Τετάρτη»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ μετά τη νίκη της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Super League, με τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ενωσης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, στις δηλώσεις του, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, στάθηκε στην σημερινή του παρουσία, την εικόνα της ομάδας, το σημαντικό διπλό και τη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία του κάτω από τα δοκάρια και πως προετοιμάστηκε: 

«Από χθες υπήρχε στο μυαλό μου, γιατί ο Τσιντώτας δεν αισθανόταν πολύ καλά. Ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά από τη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο έφυγαν όλα».

Για το πως τον προετοίμασε ο Μιχαηλίδης:

«Ο Μιχαηλίδης πράγματι είναι σαν πατέρας μου. Εδώ και 1,5 χρόνο προετοιμάζομαι για αυτή τη στιγμή, δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο, μου είπε μπορείς, είσαι έτοιμος και αυτό έγινε!»

Πόσο σε βοήθησε η παρουσία σου στην ΑΕΚ Β:

«Με βοήθησε πολύ και σημαντικά, καθώς πήρα 8 παιχνίδια και είχα ρυθμό».

Για το ότι τον… προστάτευσε η άμυνα του:

«Τους ευχαριστώ, 90 λεπτά ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας, αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα και επιθετικά πήγαμε πολύ καλά».

Αν ήταν έτοιμος:

«Απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όλη μου τη ζωή θα έλεγα, αυτό περίμενα, το ντεμπούτο μου με την ΑΕΚ. Είμαι ευτυχισμένος για την σημερινή ημέρα».

Για τη ρεβάνς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ:

«Στο πρώτο ματς παίξαμε καλά πάνω στο πλάνο του προπονητή. Θα είναι δύσκολο το ματς της ρεβάνς, άλλα αν παίξουμε όπως σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X