Super League 2: Ασος απαρασκηνίου και διπλό ανωτερότητας

Super League 2: Ασος απαρασκηνίου και διπλό ανωτερότητας

Κραυγαλέες περιπτώσεις σημείων από την Ελληνική SuperLeague 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον Κυριακάτικο στοιχηματικό πρόγραμμα, με το βάρος να πέφτει στις Ελληνικές αναμετρήσεις και την SuperLeague 2, όπου προκύπτουν δύο κραυγαλέες περιπτώσεις σημείων.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Πιερικός-Απόλλων Πόντου

Ο Πιερικός είναι ένα σοβαρό και φιλόδοξο πρότζεκτ που ανέβηκε με υπολογισμένες κινήσεις από την Football League και με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Κατερίνης και του Κώστα Κουκοδήμου, θα κάνει ότι χρειάζεται για να σωθεί. Μία από αυτές ήταν και η πρόσφατη πρόσληψη του εξαιρετικού Γιώργου Βαζάκα, του εμπειρότερου προπονητή στην κατηγορία και μάστορα στις ειδικές αποστολές.

Ο Απόλλων Καλαμαριά έχει καλή αμυντική λειτουργία, αλλά δεδομένου ότι έχει βαθμολογικό μαξιλαράκι και αγώνα στο χέρι, δεν έχει κανένα ζωτικής σημασίας λόγο να χαλάσει τις καρδιές του με τον δήμο που τόσο φιλόξενα του έλυσε το γηπεδικό του πρόβλημα πέρυσι.

Γιατί το γήπεδο του Βατανιακού που χρησιμοποιούσε σαν έδρα μέχρι πρότινος η προσφυγική ομάδα ανήκει στον Δήμο της Κατερίνης που είχε σπεύσει να του δώσει παραχωρητήριο όταν δεν έβρισκε να δηλώσει έδρα.

Καβάλα-Πανσερραϊκός

Σύμφωνοι, η Καβάλα μάζεψε δυο ντουζίνες ετερόκλητους παίκτες και φιλοδοξεί να κάνει γερό ντεμαράζ για να σώσει ότι σώζεται. Ακόμη και την μεικτή κόσμου όμως να είχε μαζέψει, θα χρειαζόταν αρκετό χρόνο για να παρουσιάσει κάτι ευπρόσωπο. Στο 0-0 με τον Απόλλων Λάρισας δεν έκανε ούτε μισή ευκαιρία.

Τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο δύσκολα κόντρα στον Πανσερραϊκό που εκτός του ότι είναι κανονική ομάδα, έχει στον πάγκο του τον Άγγελο Διγκόζη που θα ψάξει την πρώτη του νίκη με τα «λιοντάρια».

Ο Διγκόζης έχει περάσει με επιτυχία τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής από την Καβάλα, έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο πρόσωπο του Μαροκινού Χικάμ Κανίς, τον πιο επικίνδυνο επιθετικό του πρωταθλήματος και θα έπρεπε να λογίζεται σαν φαβορί του ματς στην Καβάλα σήμερα.

BetMarket Επιλογές

23/1, 14:45 Πιερικός-Απόλλων Πόντου 1 @ 2,05

23/1, 14:45 Kαβάλα-Πανσεραϊκός 2dnb @2,20

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X