Προφορική συμφωνία Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για τις μεταγραφές

Προφορική συμφωνία Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για τις μεταγραφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Φλορεντίνο Πέρεθ και Χουάν Λαπόρτα ήρθαν σε συμφωνία όσον αφορά τον τρόπο που θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, αποφασίζοντας από κοινού να μην πλησιάσουν παίκτες που έχουν εν ενεργεία συμβόλαιο.

Η ισπανική MARCA αποκάλυψε αυτή τη συμφωνία κυρίων μεταξύ των δύο ομάδων με στόχο να παίξουν –ας πούμε- επί ίσοις όροις στο μεταγραφικό κυνήγι.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που έχουν φέρει στο στόχαστρο των δύο ομάδων τους ίδιους παίκτες, ωστόσο φαίνεται ότι έγινε μια προφορική συμφωνία για να μην «μπλεχτούν» και να έχουν μια κοινή γραμμή στις μεταγραφές της περιόδου, θέτοντας άτυπα κάποιους κανόνες. Έτσι συμφώνησαν να μην προσεγγίζουν παίκτες που έχουν ακόμα συμβόλαιο που είναι σε ισχύ στις δύο ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα δυνατότητα ανανέωσης, μια συμφωνία που είναι αποτέλεσμα επαφών των τελευταίων μηνών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X