Χεορχίνα Ροντρίγκες: «Εμενα σε αποθήκη μέχρι που ο Κριστιάνο Ρονάλντο άλλαξε τη ζωή μου» (VIDEO)

«Εριξε» το Instagram η Τζορτζίνα Ροντρίγκες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 27 Ιανουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix το ντοκιμαντέρ «Είμαι η Xεορχίνα» για την ζωή της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες, η οποία πλέον είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο κι έχει ξεπεράσει τους 29 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, μίλησε μέσω του προσωπικού της ντοκιμαντέρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οπως τόνισε η ζωή της πριν γνωρίσει τον Πορτογάλο αστέρα, ήταν τελείως διαφορετική, μιας και υπήρχαν μέρες που αναγκάστηκε να κοιμάται σε αποθήκη.

«Ήταν κάτι φοβερό. Έψαχνα να βρω ένα φτηνό διαμέρισμα για να μείνω. Δεν μπορούσα να δώσω περισσότερα από 300 ευρώ. Κατέληξα να κοιμάμαι σε ένα μέρος το οποίο χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη. Με πολύ κρύο τον χειμώνα και πολλή ζέστη το καλοκαίρι. Την ημέρα που γνώρισα τον Κριστιάνο άλλαξε η ζωή μου» παραδέχθηκε η Χεορχίνα.

Η σύντροφος του 36χρονου επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεγάλωσε στην ισπανική πόλη Τζάκα και στα 17 της πήγε στη Μαδρίτη. Δούλεψε στη συνέχεια για τον οίκο υψηλής ραπτικής Gucci, όπου γνώρισε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X