Ο στρατηγός Δέδας και οι στρατιώτες της ΑΕΚ, έλιωσαν τον ΠΑΟΚ!

Ο στρατηγός Δέδας και οι στρατιώτες της ΑΕΚ, έλιωσαν τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει για το προπονητικό ρεσιτάλ του Στέφανου Δέδα και την πολύ μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον πλήρη ΠΑΟΚ.

Άλλη μια υπερβατική νίκη της ΑΕΚ των 1000 προβλημάτων, απέναντι σε μια ομάδα που ερχόταν να παίξει, ευρισκόμενη σε εξαιρετική φόρμα και για πρώτη φορά φέτος υπερπλήρης, από άποψη ρόστερ.

Ο Στέφανος Δέδας προετοίμασε την ομάδα του άψογα και έβγαλε στο παρκέ όλα τα δυνατά της σημεία κρύβοντας τις αδυναμίες που έχει αλλά και την έλλειψη των Ανγκόλα και Παππά.

Προπονητικό ρεσιτάλ Δέδα

Πριν από αυτόν τον αγώνα βλέπεις ποια είναι τα δεδομένα. Ένας ΠΑΟΚ φουριόζος, σε εξαιρετική κατάσταση, με 2 νέους Αμερικανούς, που ήδη από τον πρώτο αγώνα που έπαιξαν έδειξαν καλοί παίκτες και μια φιλοδοξία που δεν κρυβόταν, για το διπλό. Από την άλλη είχες μια ομάδα, που είναι εδώ και 10 μέρες χωρίς τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της και που μαθαίνει μια μέρα πριν τον αγώνα ότι ο Νίκος Παππάς δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί λόγω ενός προβλήματος στο πόδι. Τι σημαίνουν αυτές οι δύο απουσίες για την ΑΕΚ; Αθροιστικά η ΑΕΚ έχασε 27,5 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 5,8 ασιστ, που δημιουργούν άλλους 13,2 πόντους, δηλαδή στο σύνολο 40,7 πόντους από τους 76,3 που σκοράρει η ΑΕΚ φέτος. Αν κάποιος έβλεπε πιθανότητες νίκης με αυτά τα δεδομένα, αυτός ήταν σίγουρα ο Στέφανος Δέδας. Ο προπονητής της ΑΕΚ, που έχει κληθεί φέτος να αντιμετωπίσει κάθε είδους πρόβλημα, εμφάνισε μια ομάδα απόλυτα έτοιμη για να κερδίσει και με άριστο τακτικό πλάνο, που εκτελέστηκε άψογα από τους παίκτες του, κατάφερε να πάρει μια μεγάλη όσο και σημαντική νίκη για την ΑΕΚ.

Το σχήμα με τους 3 φόργουορντ της ΑΕΚ

Όταν αποκτήθηκε ο Κουζέλογλου είχαμε γράψει ότι τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα με του Γκρίφιν και του Χάμερ.

Διαβάστε περισσότερα για τον στρατηγό Δέδα και την μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X