ΑΕΚ: «Πλήρωσε» την αστοχία της - Νέα ήττα (4-1) από τον Παναθηναϊκό

Πάνου στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ παίζει πάντα για να κερδίζει τίτλους»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε με 4-1 από τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά με 4-1 από τον Παναθηναϊκό στο Καματερό στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο σκορ στο 11′ με την απάντηση της ΑΕΚ να έρχεται τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ασημακόπουλο. Ο παίκτης της «Ένωσης» με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα συνέχισε να έχει την φλύαρη υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορεί να σκοράρει. Τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός σκόραρε και πήγε στα αποδυτήρια προπορευόμενος με 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να διατηρήσει το προβάδισμα του με την ΑΕΚ να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης. Οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάτη ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η ΑΕΚ τα έδωσε όλα στο τέλος για το γκολ της ισοφάρισης, βάζοντας πέμπτο παίκτη στο γήπεδο γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός για να πετύχει δύο ακόμη γκολ για το 1-4.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X