Χωρίς περιθώρια η ΑΕΚ σήμερα στο Περιστέρι με Ατρόμητο (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τα κανάλι του Ατρόμητος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ατρόμητο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η ΑΕΚ!

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (17:15, NovaSports2, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League. Η ΑΕΚ Συνεχίζει.. χωρίς ανάσα καθώς προέρχεται από την ήττα – σοκ στο ΟΑΚΑ από τον Παναιτωλικό, δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ενώ την Τετάρτη έχει και τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, που προσθέτει πίεση στον Αργύρη Γιαννίκη σε ό,τι έχει να κάνει με τις απαιτήσεις της διαχείρισης.

Η ήττα από τους Αγρινιώτες έριξε την Ενωση στην 3η θέση (33β.), στο -1 από τον 2ο ΠΑΟΚ και στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ το Σάββατο (22/1) ο 4ος Παναθηναϊκός (ματς περισσότερο) νίκησε 1-0 τον Ιωνικό και μείωσε στους τρεις πόντους τη μεταξύ τους διαφορά. Επομένως, η νίκη επί του Ατρομήτου κρίνεται ως επιτακτική.

Η Ενωση δεν θα έχουν στη διάθεσή τους σε ακόμα ένα παιχνίδι τον Στάνκοβιτς, ο οποίος δεν νιώθει ακόμη 100% έτοιμος μετά τον καθαρισμό στο γόνατό του, αλλά και τους τραυματίες Λάτσι και Γαλανόπουλο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Αραούχο, Άμραμπατ, Βράνιες και Σάκχοφ. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει δύο ποδοσφαιριστές θετικούς στον κορωνοϊό.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Οσον αφορά στο πλάνη του Αργύρη Γιαννίκη για το σημερινό ματς της ΑΕΚ, αυτό αναμένεται να έχει λίγες αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα είναι ξανά κάτω από τα δοκάρια. Η θέση του δεξιού μπακ παίζειται ανάμεσα σε Ρότα και Μισελέν. Παρότι ο Ελληνας άσος τα πήγε καλά στη Τούμπα, ίσως ο Γιαννίκης τον ξεκουράσει σήμερα. Στο κέντρο της άμυνας θα παραμέινουν οι Μήτογλου και Τζαβέλλας, ενώ αριστερά σταθερά είναι ο Μοχαμάντι.

Στα χαφ, ο Σιμόες θα παίξει ξανά με τον Σιμάνσκι, ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσει και σήμερα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ,

Πίσως από τον Ιρανό θα είναι οι Γκαρσία και Τσούμπερ στα δύο άκρα, ενώ ο Γέβτιτς φαίνεται να κερδίζει τη θέση «10».

Το πλάνο του Ατρομήτου

Σε ό, τι αφορά τον Ατρόμητο, στην αποστολή του επιστρέφει μετά από καιρό ο Κλωναρίδης, με τον νεαποκτηθέντα Τζοβάρα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σ’ αυτή. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο Νάτσος, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο τιμωρημένος Σάλομον, ενώ ο Παπαδόπουλος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Γιαννιώτης, Μανδάς, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Γκαλβάο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Ντένιτς, Καρτάλης, Νταβιώτης, Κλωναρίδης, Μπεντινέλι, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς, Τζαβίδας, Κουλούρης.

Ο διαιτητής του Ατρόμητος-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
  • Α’ Βοηθός: Βασίλειος Μωυσιάδης
  • Β’ Βοηθός: Αθανάσιος Κολοσιώνης
  • 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης
  • Διαιτητής VAR: Αντρίς Τρεϊμάνις

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X