Survivor: Κατσαούνης εναντίον Σοϊλέδη, «το παίζει αρχηγός, ο θεός του πολέμου» (VIDEO)

Survivor: Κατσαούνης εναντίον Σοϊλέδη, «το παίζει αρχηγός, ο θεός του πολέμου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Άρης Σοϊλέδης μπήκε στο Survivor και από την πρώτη κιόλας μάχη έδειξε πως είναι πολύ δυνατός παίκτης καθώς βοήθησε πολύ την ομάδα του και πήρε τη νίκη.

Μάλιστα «εξαφάνισε» τον «Τσακατσούκα» (Γιώργο Κατσαούνη) στην μεταξύ τους μάχη, κάτι που όπως θα δούμε στο σημερινό (23/1) επεισόδιο δεν άρεσε στον αγρότη του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Κατσαούνης στο τρέιλερ λέει: «Ο Άρης Σοϊλέδης, ναι μεν καλός, γρήγορος παίκτης. Ναι, με κέρδισε, αλλά δεν με εντυπωσίασε. Τον έβλεπα απέναντι στον πάγκο, έχει πάρει αρχηγικές τάσεις. Ακόμα δεν μπήκε και βγάλαμε θεό του πολέμου. Δεν ξέρει όμως ότι και ο Άρης ο θεός του πολέμου είχε χάσει κάποτε».


«Να συνεχίσω έτσι, να φέρνω νίκες και να τους εμψυχώνω από τον πάγκο. Να τους δίνω δύναμη», λέει από την μεριά του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Να υπενθυμίσουμε πως αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια και την Κάτια Ταραμπάνκο να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο, μετά την περσινή της συμμετοχή, η οποία αποχώρησε λόγω ενός θέματος υγείας.

Μάλιστα η Κάτια Ταραμπάνκο θα γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του Survivor, εκμεταλλευόμενη την απήχηση που είχε στο περσινό παιχνίδι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», θα λάβει 10.000 για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο Survivor, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης θα αμείβεται με 8.000. Ο τραγουδιστής Σάκης Αρσενίου, τον οποίο επίσης αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια, θα λαμβάνει 6.000.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X