Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαμαρτυρίες για το «buzzer beater» του Ράσφορντ και το οφσάιντ του Καβάνι (VIDEO)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διαμαρτυρίες για το «buzzer beater» του Ράσφορντ και το οφσάιντ του Καβάνι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από περιπετειώδη τρόπο κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, επικρατώντας με 1-0 της Γουέστ Χαμ στο «Ολντ Τράφορντ».

Χρυσός σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» αναδείχθηκε ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος στο 90+3′ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 1-0.

Γκολ βέβαια που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ορθότητά του, αφού στα αρχικά replay ο Καβάνι που εμπλέκεται στη φάση φάνηκε να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ. Το τέρμα του Άγγλου επιθετικού μάλιστα όχι μόνο προκάλεσε τη διαφωνία μεταξύ των αδερφών Φέρντιναντ αλλά και των περισσότερων φιλάθλων.

Ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά και με αυτό τον τρόπο το συγκρότημα του Ραλφ Ράνκινγκ «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο και βρίσκεται στο +1 από τα «σφυριά» τα οποία έχουν κι ένα ματς περισσότερο.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X