Ζλάταν σε Εμπαπέ: «Πρέπει να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ρεάλ»

Ζλάταν σε Εμπαπέ: «Πρέπει να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στον αέρα.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Παριζιάνοι κατέθεσαν πρόταση… «μαμούθ» για να τον κρατήσουν στο «Παρκ ντε Πρενς» και τα επόμενα χρόνια. Για την ώρα πάντως ο νεαρός αστέρας δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες και η Ρεάλ παραμονεύει για να κάνει την κίνησή της.

Ο 23χρονος επιθετικός των Παριζιάνων, βλέποντας πως αδυνατεί να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του, ζήτησε την γνώμη από έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή. Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 40χρονος πλέον επιθετικός της Μίλαν μπορεί να δώσει κάποιες συμβουλές σε νεότερούς του, όπως ο Μπαπέ. Σε συνέντευξή του στην «L’ Equipe», ο Σουηδός άσος επισήμανε όταν ότι αν ήταν στη θέση του Μπαπέ θα επέλεγε με κλειστά μάτια την Ρεάλ, ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

«Ο Μπαπέ με ρώτησε τι να κάνει και του είπα: “Για εμένα πρέπει να συνεχίσεις την καριέρα σου στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν ήμουν στη θέση σου εγώ αυτό θα έκανα”. Μόνο έτσι μπορεί να γίνει καλύτερος και να εξελιχτεί σαν ποδοσφαιριστής. Αν παίζεις μία ζωή στο… σπίτι σου, τότε είναι πολύ εύκολο. Δεν πρόκειται να γίνεις καλύτερος. Μόνο αν πας σε ξένους “κήπους” μπορείς να ανακαλύψεις νέες περιπέτειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζλάταν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X