Eρικσεν: Συμφώνησε με την Μπρέντφορντ κι επιστρέφει στην Premier League

Ερικσεν: Εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα βήμα μακριά από την Μπρέντφορντ βρίσκεται ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στη αγωνιστική δράση με στόχο να αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ο Έρικσεν σόκαρε τον κόσμο και έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να κρατήσει την ανάσα του, όταν εκείνος κατέρρευσε στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία στο ξεκίνημα του Euro του καλοκαιριού.

Λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε μετά την περιπέτεια και την ανάρρωσή του από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο Euro 2020, ο Δανός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις με τη φανέλα της Οντένσε.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν διαβεβαιώνει ότι είναι καλά, η καρδιά του δεν αποτελεί πλέον σε καμία περίπτωση πρόβλημα και κάπως έτσι η Μπρέντφορντ πείστηκε!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Mirror», ο 29χρονος άσος ετοιμάζεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε από την ομάδα της Premier League, μιας και κύρια επιθυμία του είναι να έχει ενεργό ρόλο και να είναι στην προεπιλογή για την εθνική ομάδα της Δανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X