Μπήκαν οι νέοι παίκτες στο Survivor - Τι δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης

Μπήκαν οι νέοι παίκτες στο Survivor - Τι δήλωσε ο Άρης Σοϊλέδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντεμπούτο στο Survivor έκαναν το βράδυ του Σαββάτου (22/1) οι τρεις νέοι παίκτες, τους οποίους φώναξε στην παραλία ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός!

Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου και τον Ανδρέα Ματθαιακάκη. Ο πρώτος ενσωματώθηκε αμέσως στην ομάδα των Διασήμων, ενώ οι δύο άλλοι σε εκείνη των Μαχητών.

«Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι σε αυτό το όμορφο μέρος. Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρουμε νίκες όσο πιο πολλές μπορούμε. Ως μέλος ομάδας όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να λειτουργώ σε ομάδα και αυτό θα κάνω και τώρα», τόνισε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης. «Θα δώσω τα πάντα, να είναι σίγουροι οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πάρουμε νίκες».

Η 24χρονη Θωμαΐς Εμμανουηλίδου δήλωσε πως ήρθε στο Survivor αποφασισμένη να ζήσει αυτή την τόσο έντονη εμπειρία. Επίσης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης μοιάζει να γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα παίζοντας επαγγελματικά πόκερ και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους νέους παίκτες του Survivor, αυτή την πρώτη εβδομάδα θα έχουν και οι τρεις ασυλία, αλλά θα πρέπει να αγωνιστούν κανονικά με τις ομάδες του.


Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X