Τριανταφυλλόπουλος: «Ο Τσίπρας προσπάθησε να μιλήσει με τη Γεωργία, ο λόγος που του είπε όχι»

Τριανταφυλλόπουλος: «Ο Τσίπρας προσπάθησε να μιλήσει με τη Γεωργία, ο λόγος που του είπε όχι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA βρέθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη συνέντευξη που του παραχώρησε η Γεωργία Μπίκα στο zougla.gr, η 24χρονη που έπεσε θύμα βιασμού την Πρωτοχρονιά στην Θεσσαλονίκη.

Ο δημοσιογράφος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στη Ναταλία Γερμανού που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκαναν κάποια δημόσια τοποθέτηση για την υπόθεση της 24χρονης, ενώ αποκάλυψε ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της πριν από μερικές μέρες.

«Θεωρώ λυπηρό, θλιβερό και απαράδεκτο ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν βγήκαν να στηρίξουν αυτό το πλάσμα. Έχουν βγει για ότι άλλο θέλεις και κάνουν δηλώσεις και γι αυτό το πλάσμα δεν βγήκαν να κάνουν δυο δηλώσεις», ανέφερε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλλος.

Και συνέχισε: «Μάλιστα, έμαθα ότι προχθές ο Τσίπρας έβαλε τη συνεργάτιδά του να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της Γεωργίας για να μιλήσει μαζί της. Αλλά από συστολή η Γεωργία είπε ‘΄ντρέπομαι, δεν είμαι σε καλή κατάσταση ψυχολογική για να μιλήσω”. Μα, να μιλήσεις με το παιδί; Αυτό είναι που σε ενδιαφέρει; Για να ακουστεί ότι την στήριξες; Βγες δημόσια στην κοινωνία! Τι φοβάσαι, το σάμαλι, τσιπς, κοκ, αναψυκτικά; Φυσικά, ο άλλος έχει την ευθύνη, που είναι πρωθυπουργός. Ο άλλος που είναι λαλίστατος, για τον covid, για τα εμβόλια, για καλό μας να μας σώσει… Βγες πες δυο λόγια κ. Μητσοτάκη γι αυτή την κοπέλα. Όχι μόνο γι αυτή, για τις γυναίκες».

Δείτε μετά το 1.30


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X