Βιασμός 24χρονης: Οι πρώτες εικόνες μέσα από τη σουίτα της ντροπής που εξετάζουν οι αρχές (VIDEO)

Βιασμός 24χρονης: Οι πρώτες εικόνες μέσα από τη σουίτα της ντροπής που εξετάζουν οι αρχές (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντουκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega μέσα από την πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης όπου έγινε το πάρτι στο οποίο ναρκώθηκε και βιάστηκε η 24χρονη Γεωργία το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Η σουίτα μέσα στην οποία η νεαρή κοπέλα θα περνούσε μία φρικιαστική εμπειρία λίγες ώρες αργότερα, φαίνεται στο επίμαχο βίντεο να μοιάζει ακίνδυνη, με το αλκοόλ να ρέει άφθονο, τη δυνατή μουσική και τις εικόνες ανθρώπων που γλεντούν και να διασκεδάζουν να μην προμηνύσουν σε τίποτα τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε.

Όλοι όσοι εμφανίζονται να πέρασαν από το δωμάτιο αυτό αναμένεται να καλεσθούν από τον ανακριτή της υπόθεσης να δώσουν καταθέσεις, με κάποιες από αυτές να θεωρούνται πολύ κρίσιμες και σημαντικές για την έκβαση της υπόθεσης.

Πιο σημαντικές θα είναι οι καταθέσεις τριών γυναικών που βρέθηκαν στη σουίτα μαζί με τη Γεωργία και προς το παρόν δεν έχουν μιλήσει στις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X