Χατσίκας: «Oλη η Ελλάδα είδε τα λάθη εις βάρος της ΑΕΚ»

Χατσίκας: «Oλη η Ελλάδα είδε τα λάθη εις βάρος της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα διαιτητικά εις βάρος της ομάδας χάντμπολ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Ηλίας Χατσίκας με δήλωση του στο aek.gr αναφέρθηκε στα σοβαρά διαιτητικά λάθη εις βάρος της ΑΕΚ τονίζοντας πως όλη η Ελλάδα είδε την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είναι ευτύχημα που το σημερινό παιχνίδι, το έδειξε η δημόσια τηλεόραση. Έτσι, είχε την ευκαιρία όλη η φίλαθλη Ελλάδα να διαπιστώσει ότι οι συγκεκριμένοι διαιτητές έκαναν πολλά και σοβαρά λάθη εις βάρος της ΑΕΚ. Με αποκορύφωμα την αποβολή του Πλάθα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αποβολή που δεν θα έδινε ούτε ο προπονητής του ΠΑΟΚ! Μια αποβολή ικανή για να αλλάξει τις ισορροπίες και να κρίνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Σε ματς που στις περισσότερες επιθέσεις του ΠΑΟΚ έπρεπε να δίνεται παθητικό από τους διαιτητές. Σε ματς που ο πάγκος του ΠΑΟΚ έμεινε ατιμώρητος, την ώρα που για πολύ πιο χλιαρή διαμαρτυρία, τιμωρήθηκε ο προπονητής μας. Το φοβερό, όσο και απίστευτο γεγονός δε, είναι ότι αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, η αυτονόητη απαίτηση της διοικητικής ηγεσίας της ΑΕΚ για να σεβαστούν οι διαιτητές, την ομάδα που έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό Κύπελλο και που έχει ανεβάσει επίπεδο το ελληνικό χάντμπολ στην Ευρώπη. Όσον αφορά σε δηλώσεις κάποιων παραγόντων που θέλουν να γίνουν αρεστοί στους πιο φανατικούς οπαδούς τους, είναι πραγματικά ανάξιες σχολιασμού».

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X