Τούνη: Κατονομάζει μάρτυρες στη νέα μήνυση για το βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Το σχόλιο-έπος του πρώην ποδοσφαιριστή συντρόφου της (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διαρροής βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την Ιωάννα Τούνη.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την ινφλουένσερ, Αναστάσιος Ντούγκας τόνισε πως η ίδια δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση και πως στην νέα μήνυση κατονομάζονται και μάρτυρες.

Υπενθυμίζεται πως η ινφλουένσερ κατονόμασε ένα άνδρα για revenge porn και εκείνος κινήθηκε νομικά εναντίον της. Ο άνδρας κατέθεσε δύο μηνύσεις εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ίδια στη συνέχεια, υπέβαλλε μήνυση εναντίον του 35χρονου για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

«Η Ιωάννα δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση»

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real αποκάλυψε πως μέσα στη μήνυση “κατονομάζουμε και μάρτυρες”. Παράλληλα, τόνισε ξανά πως η καταγγέλλουσα δεν γνώριζε για τη βιντεοσκόπηση, ενώ υπενθύμισε ότι είχε καταθέσει και στο παρελθόν μήνυση αλλά αυτή είχε υποβληθεί κατ’ αγνώστων, καθώς τότε δεν γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις.

Τέλος, ο κ. Ντούγκας σημείωσε ότι η Ιωάννα Τούνη “τώρα βρήκε τη δύναμη και κατάφερε να μιλήσει”. “Ίσως της έδωσε δύναμη γι’ αυτό η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στη Θεσσαλονίκη”, κατέληξε.

Πηγή: thetoc.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X