Βαριές φανέλες για κόντρα

Βαριές φανέλες για κόντρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρχή στη Σαββατιάτικη βόλτα με το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Interwetten. Ηδη δύο σημεία στον πίνακα προγνωστικών, έχουν ανέβει από χθες το βράδυ. Ο άσος του ΟΦΗ ακολουθεί πτωτική πορεία. Για τέτοιου βεληνεκούς ομάδες είναι πολύ σημαντικό το πρόγραμμα. Η ομάδα του Νιόμπλια έχει προβάδισμα σήμερα γιατί πηγαίνει στο ματς με μια ολόκληρη εβδομάδα ξεκούρασης. Αντίθετα με τον Παναιτωλικό που έπαιξε δύο δυνατά παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε διάστημα λίγων ημερών. Και παίζει ξανά με τον Ολυμπιακό σε λίγες ημέρες. Ο ΟΦΗ την πάτησε με τον ΠΑΣ, όταν παρά τη δυνατή εμφάνιση δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Αν δεν συμβεί ξανά το ίδιο, κάλλιστα έχει τύχες το 2.05 στο over 1,5 για τους Κρητικούς.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Διαβάστε στο Betmarket.gr όλες τις αναλύσεις για τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ Interwetten!

Προγνωστικά Στοιχήματος Πρέμιερ Λιγκ

Στην Πρέμιερ Λιγκ  η Γουλβς θεωρείται ομάδα under, για αυτό οι τιμές στα γκολ είναι πάντοτε υψηλές στα παιχνίδια της. Τη δεδομένη στιγμή βέβαια δείχνει στην καλύτερή της κατάσταση επιθετικά. Στα δύο τελευταία σκόραρε έξι φορές, βάζοντας από τρία γκολ σε Σαουθάμπτον (πρωτάθλημα) και Σέφιλντ (Κύπελλο). Πιο πριν είχε βγάλει αρκετές φάσεις και στη νίκη της με 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Μπρέντφορντ έχει επιθετικό στυλ, ενώ αμυντικά προβληματίζει αρκετά με παθητικό 10 γκολ στα τρία τελευταία επίσημα. Το over είναι στο υψηλό 2.40.

Στάση και στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ. Εγραψα πιο πάνω για την κακή εμφάνιση και ήττα με τη Γουλβς, εν συνεχεία δεν κατάφερε να κερδίσει την Αστον Βίλα παρότι πήρε κεφάλι με 2-0 στο σκορ, ενώ ταλαιπωρήθηκε αρκετά και από την Μπρεντφορντ στη νίκη της. Περίεργο το κλίμα στα αποδυτήρια, συνεχόμενες οι φήμες για παίκτες που θέλουν να φύγουν ή άλλους που ο Ράνγκινγκ ζητά την αποχώρησή τους. Δείχνει να βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο η ομάδα, σε αντίθεση με τη Χαμ που είναι σαφώς πιο ήρεμη στα αποδυτήριά της. Και με σπουδαία αποτελέσματα φέτος η ομάδα του Μόγιες, δεν θέλει πολύ να κάνει ζημιά στην πρώην ομάδα του, με το διπλό να τετραπλασιάζει.

Διαβάστε στο Betmarket.gr  όλες τις αναλύσεις για τα παιχνίδια της Premier League!

Μικρές κατηγορίες Αγγλίας

Σημείωση στο 3.60 της Πρέστον, που με Λόου πατάει καλά, στο εκτός με τη Σουόνσι. Υπάρχει ένα ανακάτεμα στους Ουαλούς, με τον επιθετικό Πάτερσον να μην τα βρίσκει με τη διοίκηση για ανανέωση συμβολαίου και να μένει για την ώρα εκτός ομάδας. Ο Πάτερσον έχει συμμετοχή στο 44% των γκολ της Σουόνσι στο πρωτάθλημα, καθόλου μικρή απώλεια.

Ψηλότερα, ξεπερνά το 4.00, το διπλό της Λούτον. Καλή σεζόν συνολικά για την ομάδα του Τζόουνς και τη δεδομένη στιγμή σε φόρμα. Πέντε αήττητη, τέσσερις νίκες στο διάστημα αυτό, έβαλε τουλάχιστον δύο γκολ σε όλες. Τρία χωρίς νίκη η Σέφιλντ και με εκνευρισμό αφού δεν κέρδισε μεσοβδόμαδα την Πρέστον παρότι με παίκτη παραπάνω (2-2).

Στη Λιγκ 1 Τσάρλτον-Φλίτγουντ, δύο ομάδες που βαθμολογικά είναι στα ίδια επίπεδα. Δύο βαθμούς περισσότερους έχει η γηπεδούχος, αλλά με παιχνίδι λιγότερο. Μέτρια έως κακή η φόρμα της, ένα ματς κέρδισε μέσα στο 2022, τρία έχασε και ένα ισόπαλο. Η Φλίτγουντ κέρδισε με καθαρά δίχτυα Ντονκάστερ αρχικά και την ισχυρή Ρόδεραμ την περασμένη εβδομάδα. Αξία στο 4,75 του διπλού.

Κλείνω την περιήγηση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας με το διπλό της Μπράντφορντ στις 3 μονάδες. Μια ομάδα που έχει ρόστερ για να πρωταγωνιστήσει και σήμερα πηγαίνει στη Ροτσντέιλ. Από τη γηπεδούχο αποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες ο βασικός αμυντικός μέσος και ένας καλός φορ, στερώντας πολύτιμες λύσεις.

Σκέφτηκα αρκετά να πάω σε ένα γιανκί με τα 4 αγγλικά σημεία των μικρών κατηγοριών!

Προγνωστικά La Liga

Η περσινή πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει να μην μπορεί με τίποτα να πιάσει τα περσινά επίπεδα απόδοσης. Ο Σουάρεζ που την τράβηξε πέρσι στον τίτλο έχει να σκοράρει από το 3-3 με τη Βαλένθια αρχές Νοεμβρίου. Ξανά κόντρα στης νυχτερίδες σήμερα, με τον άσο στα… τάρταρα. Μόλις στο 1,45 για μια Ατλέτικο Μαδρίτης που πριν δέκα μέρες πήγε στο Ριάντ για να χάσει από την Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ και μετά αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Σοσιεδάδ, με τον κόσμο να τα βάζει με τους παίκτες. Η Βαλένθια πήρε πόντο από την πολύ πιο σοβαρή φέτος Σεβίλλη, γιατί όχι και στη Μαδρίτη; Δεν θα έμπλεκα σε ένα διπλό του 4.00 και του 5.00, αλλά στο 9.00 κοντράρω άνετα τη φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης. Εναλλακτική σκέψη το 3.30 στο ασιατικό over 1 γκολ για τη Βαλένθια, επιλογή που βρίσκουμε αποκλειστικά στη Fonbet.

Η Ατλέτικο δεν μοιάζει με τις προηγούμενες χρονιές, δεχόμενη περισσότερες φάσεις και ευκολότερα γκολ σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Διαβάστε στο Betmarket.gr όλες τις αναλύσεις για τα παιχνίδια της La Liga

Στη σούμα, βάζω τίτλο το «βαριές φανέλες για κόντρα» αναφερόμενος σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, που αυτή τη στιγμή μοιάζουν να είναι τα μεγάλα ονόματα που προβληματίζουν περισσότερο και θα δοκιμάσω την κόντρα τους.

Το παιχνίδι μου

Μονά

22/01 –17:00 Τσάρλτον-Φλίτγουντ 2 (4.75)

22/01 –17:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ 2 (3.89)

22/01 –22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια 2 (9.00)

Σύστημα 2-3 στη Fonbet

Σε Trixie τα διπλά των Γουέστ Χαμ (3.70) και Φλίτγουντ (4.50), μαζί με το Over 1 γκολ Βαλένθια (3.30)

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X