Η λαβωμένη ΑΕΚ θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η λαβωμένη ΑΕΚ θέλει επιστροφή στις νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Basket League.

Η Ένωση που προέρχεται από την ήττα στο Περιστέρι θέλει να επιστρέψει στις νίκες σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την συνέχεια της πορείας της στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 5-6 και σε περίπτωση ήττας θα απομακρυνθεί από την πρώτη εξάδα.

Ο Στέφανος Δέδας, φυσικά δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπράιαν Ανγκόλα, που θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα, μέχρι να αναρρώσει. Ο Άντι Ράουτινς και ο Γιάννης Κουζέλογλου θα έχουν περισσότερες προπονήσεις με την ομάδα και αναμένεται να εμφανιστούν καλύτεροι, σε έναν αγώνα που θα χρειαστούν όλοι. Ο Ανδρέας Πετρόπουλος θα επιστρέψει και αυτός στην αποστολή αλλά είναι άγνωστο αν θα μπορεί να αγωνιστεί μετά από την νόσηση που πέρασε.

Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι ερχόμενος από νίκες, για πρώτη φορά στην σεζόν θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, με τον Μάλκομ Γκρίφιν να επιστρέφει στην δράση μετά από καιρό.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Γιάννης Φούφης (Θεσσαλονίκης) και Μανώλης Τσολάκος (Αττικής), ενώ μαζί τους, θα είναι και ο Κώστας Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X