Αποκλειστικά στο enwsi.gr: Ο Αμραμπατ μπήκε στους αρχηγούς της ΑΕΚ!

Αποκλειστικά στο enwsi.gr: Ο Αμραμπατ μπήκε στους αρχηγούς της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ με ότι έγινε με τις αλλαγές στους αρχηγούς της ΑΕΚ και τον Νορντίν Αμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγές στους αρχηγούς της ΑΕΚ έγιναν προ ημερών με πρωταγωνιστή τον Νορντίν Αμραμπατ και το enwsi.gr έχει όλο το ρεπορτάζ.

Στα 34 του είναι ο παίκτης που μπορεί και ξέρει να κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νορντίν Αμραμπατ μετά από μία σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό κοσμεί την ΑΕΚ και τα αποδυτήρια της από το περασμένο καλοκαίρι.

Παρότι έχει πίσω του συμμετοχές και παρουσίες στα σπουδαιότερα πρωταθλήματα, Μουντιάλ, παρότι έχουν περάσει από τους ώμους του βαριές φανέλες, στην ΑΕΚ δείχνει θαυμαστή επιθυμία να παίξει, να προσφέρει, να δείξει την κλάση του. Είτε αριστερά, είτε δεξιά, είτε πίσω από τον επιθετικό, είτε πίσω από τον φορ ο Αμραμπατ είναι πάντα σημαντικός και παίρνει πρωτοβουλίες απειλής στην αντίπαλη εστία.

Όλα αυτά τα στοιχεία συν την σπουδαία προσωπικότητα που διαθέτει, έκαναν την κιτρινόμαυρη διοίκηση να τον βάλει στην 5άδα αρχηγών της ΑΕΚ!

Και αυτό διότι αντικαταστάθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος είναι πλέον εκτός ομάδας και ο Μαροκινός επιθετικός είναι αυτός που πήρε την θέση του. Πρώτος αρχηγός παραμένει ο Πέτρος Μάνταλος, ακολουθεί ο Αντρέ Σιμόες, ο Ογκνιεν Βράνιες και ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Εν συνεχεία υπάρχει το δίδυμο των Στράτου Σβάρνα και Παναγιώτη Τσιντώτα αν παραστεί ανάγκη να φορέσει παίκτης της ΑΕΚ το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ολοι τους παιδιά που γνωρίζουν το μέγεθος της ΑΕΚ, έχουν σηκώσει τίτλους και μετρούν πολλές εμφανίσεις με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X