Τσιτσιπάς: «Πολύ απαιτητικός αντίπαλος ο Περ, χαρούμενος που μοιράστηκα τη νίκη μου με τον κόσμο»

Τσιτσιπάς: «Πολύ απαιτητικός αντίπαλος ο Περ, χαρούμενος που μοιράστηκα τη νίκη μου με τον κόσμο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ τον Μπενουά Περ και πέρασε στους «16» του Αυστραλιανού Οπεν.

Το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης δυσκολεύτηκε απέναντι στον 32χρονο Γάλλο (No 56) ο οποίος από το δεύτερο σετ και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του.

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Περ ήταν ένας πολύ απαιτητικός αντίπαλος και ότι ήταν χαρούμενος που μοιράστηκε τη νίκη του με τους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, ενώ κόντρα στον Φριτζ, τον επόμενό του αντίπαλο, πρέπει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς: 

Για το ματς: «Είμαι χαρούμενος που κέρδισα. Ο Μπενουά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αντιπάλους με πολύ ταλέντο. Έδειξα στο κοινό τι μπορώ να κάνω. Σημαντική η νίκη, έπαιξα καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που την πέτυχα και την μοιράστηκα με τον κόσμο».

Για τον Φριτζ: «Με τον Τέιλορ μοιραζόμαστε τα courts από μικρή ηλικία. Είναι ένας αντίπαλος που βελτιώνεται συνεχώς και πρέπει να βγάλω το καλύτερο μου παιχνίδι και τον καλύτερο μου εαυτό για να τον κερδίσω».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X