Καταγγελία σοκ για τον ιερέα: Εκβίαζε με «ροζ» βίντεο την 17χρονη

Καταγγελία σοκ για τον ιερέα: Εκβίαζε με «ροζ» βίντεο την 17χρονη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικη, η οποία σήμερα είναι 17 ετών.

Συγγενείς της έφηβης πλέον, που φαίνεται να κακοποιήθηκε από τον κληρικό όταν ήταν μόλις 13 ετών, κατήγγειλαν ότι ο 37χρονος απειλούσε το κορίτσι με «ροζ» βίντεο. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν ότι μετά τον πρώτο βιασμό εκβίαζε την ανήλικη πως θα δείξει βίντεο στην οικογένειά της, προκειμένου να την αναγκάσει να συναντηθούν ξανά και ως εκ τούτου να πραγματοποιήσει εκ νέου τις αρρωστημένες πράξεις του.

Εξάλλου, η έφηβη πλέον περιέγραψε στις Αρχές τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε ο ιερέας να εξασφαλίσει τη σιωπή της, ενώ όπως έγινε γνωστό της ζητούσε να του στείλει και γυμνές της φωτογραφίες.

«Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό. Οτι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου, αλλά και για τα ερωτικά. Οτι γίνεται μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου, μου έλεγε» φαίνεται να είπε το άτυχο κορίτσι.

Έρευνα και για βιασμό δεύτερης ανήλικης

Στο μεταξύ, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο εφημέριος να έχει κακοποίησει σεξουαλικά και άλλα κορίτσια.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί από την υποδιεύθυνση ανηλίκων ότι κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της συγκεκριμένης καταγγελίας ανακαλύφθηκε ότι υπάρχει και ένα δεύτερο κορίτσι, το οποίο πλέον είναι ενήλικο, το οποίο είχε πέσει και αυτό θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο ιερέα.

«Το παιδί έχει ψυχολογικά προβλήματα»

Από την πλευρά του, ο κληρικός αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος μέσω του συνηγόρου του.

«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό», ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στην δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους. «Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

Πηγή: thetoc.gr

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X