Australian Open: Εβαλε δύσκολα στον εαυτό του, αλλά πέρασε ο Τσιτσιπάς

Australian Open: Εβαλε δύσκολα στον εαυτό του, αλλά πέρασε ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ τον Μπενουά Περ και πέρασε στους «16» του Australian Open!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από προσπάθεια 2 ωρών και 42 λεπτών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέταξε Μπενουά Περ με 6-3, 7-5, 6-7(2), 6-4 και πέρασε στον τέταρτο γύρο του Australian Open για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Το Νο4 της Παγκόσμιας κατάταξης δυσκολεύτηκε απέναντι στον 32χρονο Γάλλο (No 56) ο οποίος από το δεύτερο σετ και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του.

Το πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς το τελείωσε νωρίς. Εκμεταλλευόμενος το νωθρό ξεκίνημα του Περ και παίζοντας με μεγάλη αποφασιστικότητα ο Στεφ έκανε γρήγορα τα break μόλις στο δεύτερο game και στη συνέχεια κράτησε απλά το σερβίς του για να κλείσει το σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν πιο κλειστό, με τον Περ να έχει και τις πρώτες του ευκαιρίες του για μπρέικ στο δεύτερο γκέιμ (15-40). Ο Τσιτσιπάς τελικά κράτησε το σερβίς του και είχε και εκείνος με τη σειρά του μπρέικ πόιντς (0/3) στη συνέχεια, όμως ούτε εκείνος μπόρεσε να μπει στη θέση του οδηγού. Τα κατάφερε, ωστόσο, την πιο κρίσιμη στιγμή, στο ενδέκατο γκέιμ (6-5), κάτι που του έδωσε το δικαίωμα να σερβίρει αμέσως μετά για το 2-0.

Το ίδιο έπραξε και ο Έλληνας τενίστας με αποτέλεσμα οι δυο τους να λύσουν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Περ εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Τσιτσιπά και μείωσε σε 2-1 σετ.

Η εικόνα ήταν ανάλογη και στο τέταρτο σετ μόνο που ο Στέφανο Τσιτσιπάς κατάφερε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση κάνοντας το καθοριστικό break στο δέκατο game κλείνοντας το ματς με 6-4.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X