Το Twitter αποθεώνει τους Αντετοκούνμπο για το... άκυρο στον Κοψιάλη (ΦΩΤΟ)

Το Twitter αποθεώνει τους Αντετοκούνμπο για το... άκυρο στον Κοψιάλη (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο Twitter κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη. Το hastag #Cancel_Kopsialis έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, με τους χρήστες να ζητούν από τους ακολούθους του γνωστού influencer, να κάνουν unfollow στον λογαριασμό του στο Instagram.

Πριν από λίγο καιρό, το όνομα του Αλέξανδρου Κοψιάλη είχε ακουστεί και γραφτεί για θετικό λόγο. Και αυτό γιατί, μαζί με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο είναι οι «διοργανωτές» του μεγαλύτερου giveaway στην ιστορία του ελληνικού Instagram, με δώρο ένα επιπλωμένο σπίτι αξίας 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη.

Όλα ξεκίνησαν με το βίντεο που ανέβασε στα social media, στο οποίο ανέφερε ότι ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Το Twitter αποθεώνει τους Αντετοκούνμπο για το... άκυρο στον Κοψιάλη (ΦΩΤΟ)

Στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον γνωστό influencer. Συγκεκριμένα χρήστες του Twitter «ανακάλυψαν» πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έκανε like σε πολλά ομοφοβικά και απολύτως ακραία σχόλια κατά του Ηλία Γκιώνη, του ακτιβιστή από τη Θεσσαλονίκη.

Αποθέωση των Αντετοκούνμπο

Πολλοί χρήστες του Twitter ζητούσαν από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο να τερματίσουν τη συνεργασία μαζί του, όπερ και εγένετο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X