Διώτη στο enwsi.gr: «Εχουμε κάθε λόγο να κοιτάμε την πρόκριση στο Final-4»

Διώτη στο enwsi.gr: «Εχουμε κάθε λόγο να κοιτάμε την πρόκριση στο Final-4»
Photo Credits: INTIME

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr για την πρόκριση στο Κύπελλο αλλά και την μέχρι τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η τρίτη φετινή νίκη επί του ΠΑΟΚ έδωσε στην ΑΕΚ μια σημαντική πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Μετά από ένα ματς θρίλερ η «Ένωση» έδειξε αυτό που την χαρακτηρίζει φέτος σαν ομάδα. Την ομαδικότητα αλλά και την ψυχή μέχρι τον τελευταίο πόντο. Η αθλήτρια της ΑΕΚ, Παναγιώτα Διώτη μίλησε στο enwsi.gr για την μεγάλη νίκη στο Κύπελλο που επιτρέπει στην ομάδα να ελπίζει στην πρόκριση στο Final-4. Παράλληλα αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αλλά και την δυναμική επιστροφή της στην αγωνιστική δράση μετά τον άτυχο τραυματισμό της.

-Η ΑΕΚ πήρε μια πρόκριση θρίλερ επί του ΠΑΟΚ, πως ζήσατε το παιχνίδι;

Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ και περιμέναμε πως θα ήταν διαφορετικό από αυτά του πρωταθλήματος. Μπήκαμε συγκεντρωμένες και δείξαμε πως θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη. Στη συνέχεια ήταν λογικό ο ΠΑΟΚ να δείξει αντίδραση. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένες παρά το γεγονός πως στο τάι μπρέικ οι αντίπαλοι είχαν την ψυχολογία. Και οι δύο ομάδες το θέλαμε πολύ αλλά ευτυχώς εμείς χαμογελάσαμε στο τέλος. Όλη η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής και πραγματικά είμαι πολύ περήφανη για όλες τις συμπαίκτριες μου. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και φυσικά έχουμε κάθε λόγο να κοιτάμε την πρόκριση μας στο φάιναλ φορ».

-Οι τελευταίες σερί νίκες ήταν η ώθηση που χρειαζόσασταν για τη δύσκολη συνέχεια;

Ξεκινήσαμε το 2022 με 3 νίκες πολύ σημαντικές στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο. Σημαντικές για πολλούς λόγους. Οι δυο γιατί ήταν με ομάδες που έπρεπε να κερδίσουμε και όπως και κάναμε αυτό που έπρεπε και άλλη μια νίκη με μια ομάδα με παρόμοιους στόχους με εμάς, εξίσου δυνατή! Επομένως καταλαβαίνεις ότι είναι φοβερή ώθηση αυτέ οι νίκες για την συνέχεια του 2ου γύρου, έτσι ώστε να δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά στο γήπεδο.

-Πως θα χαρακτήριζες την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ;

Προσωπικά θεωρώ έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία έως τώρα δεδομένων και των συνθηκών, εννοώντας με αυτό τους τραυματισμούς και κορωνοϊό που μας πήγαν λίγο πίσω, όπως φυσικά και όλες οι ομάδες αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα.

-Ποια στοιχεία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τη φετινή ομάδα;

Έχουμε πολλά χαρακτηριστικά που βοηθούν στην συνολική εικόνα της ομάδας, που πρακτικά μας κάνει σκληρή ομάδα. Δεν έχουμε πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, παίζουμε καλή άμυνα, δεν κάνουμε εύκολα λάθη. Μπορώ να σου πω πολλά αυτή τη στιγμή αλλά ας κρατήσουμε το αρχικό. Είμαστε σκληρή ομάδα για οποιονδήποτε αντίπαλο.

-Επέστρεψες μετά από έναν άτυχο τραυματισμό, πως νιώθεις;

Δυστυχώς σε τέτοιο επίπεδο υπάρχουν και αυτά. Υπάρχουν και ατυχίες. Ήμουν τυχερή πάνω στην ατυχία μου, δεδομένου ότι ο τραυματισμός θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερος στο δάχτυλο και να χρειαζόμουν χειρουργείο. Ευτυχώς αυτό πέρασε και νιώθω και πάλι ότι προσφέρω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ πλέον και είμαι πίσω στο γήπεδο και βοηθάω την ομάδα μου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X