Μόγια: «Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ»

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη δράση επιστρέφει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ που υποδέχεται το Σάββατο (22/01, 12:30) τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Β’ Φάσης της Handball Premier στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Οι τρεμπλούχοι, ξεκινούν το μίνι πρωτάθλημα με στόχο την κατάληψη της κορυφής που όχι μόνο οδηγεί στους τελικούς, αλλά δίνει και πλεονέκτημα έδρας.  Ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Αραμπατζή, Μπριάτκα, Βασιλείου, Στεφάνοβιτς, Λέμος, Άντζελιτς, Στάθη, Ηλιόπουλο, Μπουκοβίνα, Μόγια, Πλάθα, Νικολαΐδη, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε, Δικαιούλια, Καλόμοιρο, Ζαρίκο.

Ο Ιγκνάσιο Μόγια Νάτσο Φλορίδο δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ αύριο εντός έδρας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα για το δεύτερο κομμάτι του Πρωταθλήματος. Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X