Γιαννίκης: «Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι αν η ΑΕΚ δεν είναι στην κορυφή»

Γιαννίκης: «Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι αν η ΑΕΚ δεν είναι στην κορυφή»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης, τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος, αν η ομάδα δεν είναι στην κορυφή, ενώ  προανήγγειλε αλλαγές στα πρόσωπα που συνεργάζονται μαζί του στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Ένωσης στις καθιερωμένες του δηλώσεις στη NOVA ρωτήθηκε για τις διορθωτικές κινήσεις στις οποίες είχε αναφερθεί μετά τον αγώνα κυπέλλου με την Κηφισιά και απάντησε: «Είναι αλλαγή νοοτροπίας, αλλαγή στη φιλοσοφία προπόνησης και υπευθυνοτήτων των ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ευχαριστώ ξανά τον κ. Μελισσανίδη για τη στήριξή του».

Επίσης, μίλησε:

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση, αλλά και απογοήτευση για τις ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ».

Για την εκμετάλλευση των χώρων επιθετικά: «Η επιθετική μετάβαση είναι κάτι που έχουμε ως στοιχείο. Τώρα είναι άλλο θέμα γιατί δεν βγαίνει πάντα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τα επίπεδα της έντασης των παικτών του και γενικά με τι είναι ικανοποιημένος και που θέλει να δει περισσότερη βελτίωση ο ίδιος: «Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος οργανισμός. Δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι ειδικά αν δεν είμαστε στην κορυφή. Εφόσον δεν είμαστε, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος».

Για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι επαφές για τα μεταγραφικά: «Έχουν συζητηθεί εσωτερικά αυτά τα θέματα και τα χειρίζονται οι αρμόδιοι».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X