Ουγγαρέζος για Παντελίδη: «Καμιά φορά κοιτάω τα μηνύματα μας στο κινητό μου...» (VIDEO)

Ουγγαρέζος για Παντελίδη: «Καμιά φορά κοιτάω τα μηνύματα μας στο κινητό μου...» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παντελής Παντελίδης μπορεί να μην είναι πια μαζί μας, όμως εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της χώρας.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έπαιξε ένα αφιερωματικό βίντεο για τον Παντελή Παντελίδη.


Με αφορμή το αφιερωματικό βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Παντελή Παντελίδη, που ήταν φίλος του: «Τα τραγούδια ήταν από την ψυχή του, ήταν βιωματικά γι’ αυτό και είχαν τέτοια ανταπόκριση! Εμένα είναι φίλος μου… Ακόμα μέσα μου τον θεωρώ φίλο μου… καμιά φορά κοιτώ τα μηνύματα μας στο κινητό μου. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω τόσα χρόνια, ένιωσα πολύ θόρυβο, δεν έχω ανεβάσει ούτε μία φωτογραφία μαζί, τόσα χρόνια μετά τα τραγούδια του έχουν ανταπόκριση» και στη συνέχεια μίλησε για την πορεία του σπουδαίου Παντελή Παντελίδη!


ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X