Δυνατά για την απόκτηση του Ντεμπελέ η Τσέλσι

Ντεμπελέ: Εφτασε πρώτος στην προπόνηση μετά το πρόστιμο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον Ντεμπελέ την επέκταση του συμβολαίου του.

Το τρέχον συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η «Μπάρτσα» ήθελε να το επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια, με τον διεθνή άσο, όμως, ν’ απαντά ξανά αρνητικά, θέλοντας να φύγει ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Αυτό όμως δεν θα συμβεί καθώς η ισπανική ομάδα αποφάσισε να τον παραχωρήσει άμεσα για να μη χάσει το ποσό της μεταγραφής του, όπως ξεκαθάρισε ο αθλητικός διευθυντής, Ματεού Αλεμανί. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, σύμφωνα με την βρετανική εφηημερίδα «SUN», θέλει να εκμεταλλευτεί τη «διένεξη» του Ντεμπελέ με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα και σήμερα ή αύριο θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο 24χρονος Γάλλος διεθνής επιθετικός κόστισε 125 εκατ. ευρώ όταν μεταγράφηκε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους Καταλανούς, το καλοκαίρι του 2017, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και να δείξει τις μεγάλες του αγωνιστικές δυνατότητες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X