Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Σήμερα καταθέτουν η 24χρονη & ο εργοδότης της – Διώξεις για κακούργημα αν βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα (VIDEO)

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη – Σήμερα καταθέτουν η 24χρονη & ο εργοδότης της – Διώξεις για κακούργημα αν βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαφορετικές εκδοχές αλλά και αντιφάσεις για το τι συνέβη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, δίνουν με τις καταθέσεις τους οι εμπλεκόμενοι.
Ο 27χρονος παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή, για το πώς η κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

«Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 04:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το δωμάτιο που έκλεισε η 24χρονη ήταν το 510. Ο μονός που στην κατάθεση του κάνει λόγο για το δωμάτιο είναι ο αδελφός του 27χρονου.

«Και ίδια είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζω το πότε και το ποιο δωμάτιο» τόνισε ο αδελφός του 27χρονου.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης φίλης της και του φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτυ, η Γεωργία ήταν εμφανές ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αντίθετα ο 27χρονος που είχε συλληφθεί ισχυρίζεται πως η 24χρονη δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης.

«Ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της» υποστήριξε ο 27χρονος.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν όμως και για τις ώρες που έγιναν τα γεγονότα καθώς στις 3 καταθέσεις οι νεαροί αναφέρουν διαφορετικές ώρες.

Η Γεωργία δεν δίστασε να δείξει τα σημάδια από μώλωπες που φέρει στο σώμα της μετά το βιασμό.

Όπως καταγγέλει η Γεωργία οι τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας, ωστόσο, ο ιατροδικαστής την είδε 3 μέρες μετά.

Τα δυο ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση στις καταθέσεις τους δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τι συνέβη όταν η 24χρονη έφυγε από τη σουίτα με τον 27χρονο.

«Περί ώρα 3:00 παρατήρησα μια κοπέλα που αργότερα όμως έμαθα ότι ονομάζεται Γεωργία να συνομιλεί καθισμένη στο καναπέ με τον αδερφό μου και είχαν έρθει αρκετά κοντά. Λίγο αργότερα παρατήρησα ότι έλειπαν και οι δύο, χωρίς όμως να ξέρω εάν έφυγαν μαζί» συμπλήρωσε ο αδελφός του 27χρονου.

Και οι τρεις εμπλεκόμενοι δηλώνουν στις καταθέσεις τους πως νωρίς το πρωί βρέθηκαν στη ρεσεψιόν για πρωινό και πως εκεί ενημερώθηκαν από τον 27χρονο για την ερωτική του συνεύρεση με την 24χρονη.

«Αμέσως μετά το πρωινό πήγαμε για ύπνο εγώ στο δωμάτιο 401 και ο …. κοιμήθηκε μόνος του στο δωμάτιο μου (402) και περί ώρα 14:30 μας ενημέρωσαν ότι αδερφός μου κατηγορείται για βιασμό της κοπέλας και πρέπει να οδηγηθούμε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για τα περαιτέρω» πρόσθεσε ο αδελφός του κατηγορούμενου.

Σε μία από τις καταθέσεις της η Γεωργία «καίει» τον άνθρωπο που την προσκάλεσε στο ξενοδοχείο καθώς υποστήριξε ότι και στο παρελθόν την είχε καλέσει να πάρει μέρος σε μια αντίστοιχο πάρτι, ρωτώντας την μάλιστα εάν θέλει να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Με έχει ρωτήσει σε παλαιότερο πάρτι του 2021 αν θέλω να κάνω χρήση ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, για να μου προσφέρει και εγώ του απάντησα αρνητικά» τόνισε χαρακτηριστικά η 24χρονη κοπέλα.


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X