ΑΕΚ: Προσπάθεια για 1+1 κινήσεις

ΑΕΚ: Προσπάθεια για 1+1 κινήσεις
Photo Credits: INTIME

Γίνεται προσπάθεια για να ολοκληρώσει μεταγραφή η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εχουμε πλέον μπει στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ αναμένεται να κινηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες για την απόκτηση παίκτη.

Μπορεί να έχουν περάσει οι πρώτες 20 μέρες του Γενάρη, όμως η Ενωση δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει κάποιος παίκτης με τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Παρόλα αυτά οι πληροφορίες από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρουν ότι ο αρχικός στόχος ήταν η απόκτηση παίκτη στον άξονα και δεν έχει αλλάξει κάτι. Μία μεταγραφή που έχει καθυστερήσει αρκετά, μια και άπαντες εντός του συλλόγου γνωρίζουν την συγκεκριμένη ανάγκη από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, υπό προϋποθέσεις δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μια μεταγραφική κίνηση, αν και άμεση προτεραιότητα έχει η απόκτηση του κεντρικού μέσου.


Οι Λατίνοι και ο Μπαρμπόσα

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ξαναβρεί τις χαμένες ισορροπίες της μετά την σοκαριστική ήττα από την ομάδα του Αγρινίου στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα και έχει εστιάσει σε δυο λατινοαμερικάνους χαφ, εκ των οποίων κανένας δεν είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, ο οποίος παραμένει βέβαια στο κάδρο της ενίσχυσης.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Ενωσης κινούνται και για περαιτέρω αποδεσμεύσεις, μετά τις αποχωρήσεις των Νταντσένκο και Ινσούα, με τον Μπακάκη να βρίσκεται επίσης στη λίστα των παικτών που βρίσκονται υπό παραχώρηση.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ενωση, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, τα ματς θα είναι συνεχόμενα και θα κρίνουν πολλά για το αν θα παραμείνει η ΑΕΚ εντός των στόχων που έχει θέσει.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X