Πατούλης: «Ολοκληρώνουμε τα απαραίτητα βήματα ώστε το γήπεδο της ΑΕΚ να ολοκληρωθεί μέσα στη χρονιά» (ΦΩΤΟ)

Πατούλης: «Ολοκληρώνουμε τα απαραίτητα βήματα ώστε το γήπεδο της ΑΕΚ να ολοκληρωθεί μέσα στη χρονιά» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελικό βήμα για την ολοκλήρωση της «OPAP Arena» έγινε σήμερα, καθώς υπεγράφησαν, παρουσία και του Δημήτρη Μελισσανίδη, από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη οι δυο συμβάσεις για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, με ανάρτηση στα social media τόνισε πως ολοκληρώθηκαν όλα τα απαραίτητα βήματα για να μπει η ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο μέσα στο 2022.

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

«Υπογράψαμε, παρουσία του Διοικητικού Ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη, τις δύο συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 14,3 εκατ. € για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ «Αγιά Σοφιά -ΟΠΑΠ Arena».

Οι προμήθειες αφορούν:
– Εγκαταστάσεις Συστημάτων Δικτύωσης, Πληροφορικής και Ασφαλείας,
– Εγκαταστάσεις Ήχου, Εικόνας, Οπτικοακουστικών και Τηλεοπτικής Μετάδοσης,
– Μηχανήματα συντήρησης χλοοτάπητα,
– Τοπικά μέσα κατάσβεσης.
– Εγκαταστάσεις φωτισμού Κίνησης Αυτοματισμού,
– Μηχανήματα θέρμανσης ψύξης – κλιματισμού,
– Ηλεκτρικούς Πίνακες διανομής,
– Αρχιτεκτονικό εξοπλισμό.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σήμερα, υπογράφοντας και με τους αναδόχους που έχουν αναλάβει τις διαδικασίες για τις προμήθειες του γηπέδου, ολοκληρώνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα προκειμένου το σπίτι των φιλάθλων της ΑΕΚ να ολοκληρωθεί μέσα στη χρονιά αυτή.

Πρόκειται για ένα έργο εμβληματικό, η ολοκλήρωση του οποίου θα κοσμεί την Αττική. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και όσους συνέβαλαν ώστε χωρίς καθυστερήσεις να ξεπεραστούν δυσκολίες και εμπόδια».

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X