Μπακασέτας: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου» (ΦΩΤΟ)

Μπακασέτας: «Δεν θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο ματς της Τράμπζονσπορ με την Γκιρεσούνσπορ (1-1) με το διπλό χαμένο πέναλτι.

Δέχεται σκληρή κριτική τις τελευταίες ώρες από τον τουρκικό Τύπο όχι μόνο για το πέναλτι που έχασε, αλλά και για το ντεφορμάρισμά του μετά τον τραυματισμό του και έσπευσε μέσω Instagram να στείλει το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας ανέλαβε την ευθύνη για τη νέα «γκέλα» της Τράμπζονσπορ και έστειλε ηγετικό μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

«Ήταν μια από αυτές τις μέρες. Ότι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του ο «Μπάκα».

«Μετά ήταν μια από αυτές τις βραδιές αϋπνίας μετά τα παιχνίδια. Καταλαβαίνω την απογοήτευση και ειλικρινά σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Μπορώ να υποσχεθώ πως δεν θα σταματήσω ποτέ να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου τόσο στις καλές όσο και στις κακές στιγμές. Θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ως ομάδα ότι και να γίνει», κατέληξε ο Μπακασέτας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X