Ξέσπασμα Light: «Γιατί κάνετε πλάτες στους βιαστές;» (ΦΩΤΟ)

Ξέσπασμα Light: «Γιατί κάνετε πλάτες στους βιαστές;» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση για τα όσα έχουν συμβεί μετά την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη πήρε ο γνωστός ράπερ Light, μέσω Instagram. Εκεί εξαπέλυσε «επίθεση» σε όσους προσπαθούν με την συμπεριφορά τους όπως είπε να καλύψουν τους βιαστές, ρωτώντας του αν έχουν τσίπα.

«Δεν ξέρω ποιον φοβάστε και για ποιον κάνετε τουμπέκα. Πριν από κάτι μήνες ήσασταν όλοι social justice warriors έτοιμοι να πέσετε στη μάχη για τους αδικημένους αυτού του κόσμου και τώρα ξαφνικά από τους μισούς βλέπω να κρατάτε σιωπή ιχθύος και από τους άλλους μισούς προσπάθειες να μειώσετε και να αμφισβητήσετε το γεγονός ότι μια γυναίκα ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά. (Όπως πλέον αποδεικνύουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις).

Τι φοβάστε; Μη χάσετε καμιά χορηγία; Μην δεν σας κλείσουν να παίξετε σε κανένα μαγαζί; Μη σταματήσετε να είστε αρεστοί σε ΒΙΑΣΤΕΣ; Δεν έχετε φίλες; Μανάδες; Αδερφές; Συντρόφους; Και το σημαντικότερο ερώτημα. Δεν έχετε τσίπα; Γι΄αυτούς που κάνουν πλάτες, πλυντήρια κι αντιπερισπασμούς, δεν θα μιλήσω καν. Υπάρχει ένα ειδικό καζάνι για εσάς», έγραψε αναλυτικά σε δύο stories του.

Ξέσπασμα Light: «Γιατί κάνετε πλάτες στους βιαστές;» (ΦΩΤΟ) Ξέσπασμα Light: «Γιατί κάνετε πλάτες στους βιαστές;» (ΦΩΤΟ)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X