Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα αδέλφια Λεβέντη και δύο φίλοι τους κλήθηκαν να καταθέσουν ανωμοτί 

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα αδέλφια Λεβέντη και δύο φίλοι τους κλήθηκαν να καταθέσουν ανωμοτί 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία ως «ύποπτοι διάπραξης εγκλήματος» κλήθηκαν τα αδέλφια Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τραφαλής, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, την Πρωτοχρονιά.

Τα αδέλφια Λεβέντη και οι δύο φίλοι τους καλούνται εκτάκτως στον εισαγγελέα, μετά και τα όσα κατέθεσε η 24χρονη για τον βιασμό που υπέστη στη Θεσσαλονίκη.

Οι Βασίλης και Ευαγόρας Λεβέντης, ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης και ο Βασίλης Τραφαλής, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν στο πολυτελές ξενοδοχείο ΜΕΤ.


Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν προσεκλήθησαν για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι περίπου 8-9 κορίτσια, μεταξύ των οποίων και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου και την κακοποίησαν παρά την θέλησή της, όπως κατήγγειλε η ίδια.

Αύριο Παρασκευή στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση.

Πηγή: pronews.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X