Η ΑΕΚ διαψεύδει το σενάριο για Ασκασίμπαρ

Η ΑΕΚ διαψεύδει το σενάριο για Ασκασίμπαρ
Photo Credits: INTIME

Ο Σαντιάγο Ασκασίμπαρ συνδέθηκε με την ΑΕΚ - Η ΠΑΕ το διαψεύδει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την περίπτωση του χαφ της Χέρτα Βερολίνου, Σαντιάγο Ασκασίμπαρ συνδέθηκε με την ΑΕΚ.

Οπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα η Ενωση ενδιαφερόταν για δανεισμό του παίκτη και εάν έμπαινε ρήτρα αγοράς θα ήταν αρκετά υψηλή.

Ο Ασκασίμπαρ είναι βραχύσωμος μέσος ο σύντομα θα γίνει 25 ετών, πολλά υποσχόμενο ταλέντο όταν πίσω στο 2017 έκανε το άλμα από την Λατινική Αμερική στην Γερμανία για την Στουτγκάρδη.

Ξεχωρίζει για το φουλ ένταση παιχνίδι του, παίζει κύρια ως αμυντικός μέσος, έχει τη δυνατότητα σύμφωνα με τις αναλύσεις των ειδικών να κουβαλάει και να προωθεί σωστά την πρώτη μπάλα απ’ την άμυνα. Αυτά τα δυο ήταν τα βασικά στοιχεία που έψαχνα στην γερμανική ομάδα, ένταση και δυνατότητα προωθητικού παιχνιδιού, να τον εντάξει στο δυναμικό της από την Εστουδιάντες. Αυτά τα στοιχεία ξεχώρισαν και οι γερμανικές ομάδες και τον απέκτησαν, πρώτα η Στουτγκάρδη δίνοντας 6 εκατ. ευρώ στην ομάδα της Αργεντινής για να τον κάνει δικό της.

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε άμεσα το ενδιαφέρον, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχει απασχολήσει την ΑΕΚ, δεν έχει καν εξεταστεί από εμάς, δεν υπάρχει θέμα».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X