Καινούργιου: «Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών» (VIDEO)

Καινούργιου: «Με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δική της απάντηση για τις κατηγορίες που δέχεται μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Οργισμένη ήταν σήμερα στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με όσους την συσχετίζουν με τον διοργανωτή του πάρτι στο οποίο βιάστηκε ομαδικά η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει φωτογραφία μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είμαι αρκετά ενοχλημένη και εκτίθεμαι χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Όλη αυτή η ανθρωποφαγία, όχι μόνο των social media αλλά και κάποιων μέσω, φυλλάδων και εφημερίδων. Το ότι μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες δικές μου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει ότι διοργάνωσε το πάρτι, όχι τον βιαστή, δεν σημαίνει ότι εμένα είναι φίλος μου. Το ξαναλέω και το τονίζω.

Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους, να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο ο οποίος μου φαινόταν… ε, να βγάλουμε μια φωτογραφία, ναι να βγάλουμε. Επίσης, θέλω να πω ότι στο στο συγκεκριμένο Instagram δεν υπήρχαν μόνο με μένα φωτογραφίες του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά υπήρχαν με πάρα πολλούς ανθρώπους, πάρα πολλούς καλλιτέχνες και με άλλους παρουσιαστές».

«Αν αποδειχτεί ότι το έχει κάνει να σαπίσει στη φυλακή»

Στη συνέχεια εμφανώς εκνευρισμένη είπε: «Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν ως ξέπλυμα βιαστών. Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και με τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει; Ότι εγώ γνώριζα τα αίσχη; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου εκνευρισμένη.

«Έχει τύχει να βρεθούμε δέκα φορές, έχουμε βγάλει φωτογραφίες σε μια κοινή παρέα, τέλος. Αν αυτός αποδειχτεί ότι το έχει κάνει όλο αυτό να σαπίσει στη φυλακή, και αυτός και οι βιαστές» είπε.

Πηγή: newsbeast.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X