«Ο Λουτσέσκου το έκανε επικοινωνιακά για την ρεβάνς...»

«Ο Λουτσέσκου το έκανε επικοινωνιακά για την ρεβάνς...»
Photo Credits: INTIME

Τι λένε στη Θεσσαλονίκη για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με διπλό από την Τούμπα και να έχει δυνατό προβάδισμα για πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και πλέον όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ για μια θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Ενωση ήταν αυτή που είχε τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να βάλει γκολ, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου είδε… άλλο ματς, καθώς με δηλώσεις στο τέλος του ματς προκάλεσε για πολλοστή φορά.

Ο Λουτσέσκου κάνει τα δικά του mind games, έχοντας φυσικά σκοπό και στόχο να επηρεάσει ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Το έκανε επίτηδες για να εκνευρίσει και να φτιάξει κλίμα, αλλά κάποια στιγμή η Ενωση θα πρέπει να απαντήσει κατάλληλα… εντός γηπέδου. Και μόνο εκεί.

Τα 4 χρόνια χωρίς νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ είναι πάρα πολλά για την ΑΕΚ και κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το κάκιστο σερί. Αυτή θα είναι η καλύτερη απάντηση της Ενωσης στον προκλητικό Ρουμάνο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X