Ναι, αλλά η ΑΕΚ ούτε τώρα νίκησε...

Ναι, αλλά η ΑΕΚ ούτε τώρα νίκησε...

Υπάρχει κι άλλη πλευρά του νομίσματος για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς υπάρχει κι άλλη πλευρά του νομίσματος. Θα πουν πολλοί ότι γκρινιάζουμε. Πως η ΑΕΚ βελτιώθηκε, έπαιξε μπάλα και έπρεπε να νικήσει τον ΠΑΟΚ που πραγματικά σώθηκε από τύχη. Ναι, αλλά δεν κέρδισε. Είναι εννιά πια τα σερί ματς δίχως νίκη επί του ΠΑΟΚ. Είναι πολλά. Και το 0-0 δεν είναι αποτέλεσμα που σου δίνει τεράστιο αβαντάζ. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Η ΑΕΚ πρέπει να νικήσει την άλλη Τετάρτη για να προκριθεί. Είναι κι αυτό ένα βάρος. Από την άλλη είναι ένα στόχος και πρέπει να δίνει σωστή διαχείριση. Η ΑΕΚ πρέπει να (ξανα)μάθει να κερδίζει. Η κατάσταση των υπολοίπων δίνει ευκαιρία πρόκρισης και διάκρισης στον θεσμό. Κατάκτηση του κυπέλλου για να μιλάμε επί της ουσίας.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι η ομάδα του «παραλίγο». Είναι ομάδα που η ιστορία της επιβάλει την κατάκτηση τίτλων. Δεν μπορεί να συμβιβάζεται. Στην Τούμπα βελτιώθηκε. Δεν μπόρεσε να σκοράρει και αυτό είναι ένα ζήτημα. Ισως αυτή η εμφάνιση να αρκεί για την ανάκαμψη.

Για να ανέβει το ηθικό και όλοι να πιστέψουν ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει. Στατιστικά πάντως η ΑΕΚ μετράει μόλις νίκη (2-0 στη Λαμία) στα τελευταία πέντε της παιχνίδια (ΟΦΗ 1-2, Κηφισιά 1-1, Λαμία 2-0, Παναιτωλικός 1-2, ΠΑΟΚ 0-0). Αυτό δεν είναι καλό. Τώρα πρέπει πάση θυσία νίκη με Ατρόμητο στο Περιστέρι και μετά νίκη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ. Εκεί δεν θα έχει «άξιζε, αλλά». Εκεί είναι νίκησε – πέρασε – πάει για το κύπελλο ή δεν νίκησε – αποκλείστηκε – καληνύχτα και φέτος…

Ο Ενωσίτης

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X