ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης έβγαλε (την σωστή) αντίδραση

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Γιαννίκης έβγαλε (την σωστή) αντίδραση
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Αργύρη Γιαννίκη στο ματς της Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πραγματικότητα είναι πως ο Αργύρης Γιαννίκης για το ματς της Τούμπας είχε από την μια μεριά να διαχειριστεί ένα βουνό απουσίες κομβικών ποδοσφαιριστών και από την άλλη έπρεπε να βγάλει αντίδραση για την ήττα σοκ από τον Παναιτωλικό, για την κακή εικόνα της ομάδας γενικώς, αλλά και ειδικώς στα ματς με χαρακτήρα ντέρμπι. Μείγμα βαρύ και εκρηκτικό. Όμως η αλήθεια είναι πως ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε και την σωστή διαχείριση και κυρίως έβγαλε την σωστή διαχείριση.

Το αγωνιστικό πλάνο που τελικά επέλεξε και το οποίο πέρασε από μια σειρά από πολλές και διαφορετικές σκέψεις, αποδείχθηκε λειτουργικό. Κυρίως γιατί ο Γέβτιτς όχι μόνο έμπαινε ανάμεσα στις γραμμές του ΠΑΟΚ και τις… έκοβε, αλλά εκεί που έκανε τις κινήσεις και έπαιρνε την μπάλα, δημιουργούσε συνοχή και στις γραμμές της ΑΕΚ. Του βγήκε του Γιαννίκη η επιλογή του Ελβετού. Όπως και τον βοήθησε πολύ ο τρόπος που λειτούργησε κυρίως ο Τσούμπερ αλλά σε δεύτερο βαθμό και ο Καρίμ, για την πίεση που ήθελε να ασκήσει στον αντίπαλο αλλά και στο πλάνο για να απειλήσει.

Επίσης, με δεδομένες τις επιλογές που είχε δίπλα του στον πάγκο, ο τεχνικός της ΑΕΚ διαχειρίστηκε πολύ καλά και τις αλλαγές. Σωστή και στο κατάλληλο τάιμινγκ η αλλαγή του σχηματισμού με την είσοδο του Λε Ταλέκ. Χρήσιμη και η είσοδος του Χατζισαφί, με ταυτόχρονη μετακίνηση του Τσούμπερ στην κορυφή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X