ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων, που έπαιξαν στο ματς της Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έπαιξε σωστά, μυαλωμένα και ψυχωμένα στην Τούμπα και μάλιστα την αδικεί το 0-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του ματς με τον ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Τσιντώτας: Ένα ακόμα παιχνίδι που ο Έλληνας τερματοφύλακας, έκανε εξαιρετικά την δουλειά του. Στο ξεκίνημα του ματς αντέδρασε πολύ σωστά σε σουτ του Κούρτιτς. Ενώ όλες τις φάσεις τις καθάρισε χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Λάζαρος Ρότα : Στα ανασταλτικά του καθήκοντα, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ήταν πολύ σωστός. Κράτησε την θέση του και έχασε ελάχιστες μονομαχίες από τους αντιπάλους του. Δεν κατάφερε να βοηθήσει τόσο πολύ στο επιθετικό κομμάτι, ενώ έκανε και κάποια λάθη με την μπάλα στα πόδια του.

Σίμος Μήτογλου: Έδωσε πολλές μονομαχίες με τους αντιπάλους του και κυρίως με τον Άκπομ. Έπαιρνε τις περισσότερες φορές σωστές θέσεις, αλλά κάποιες άλλες δεν χρησιμοποιούσε σωστά το σώμα του. Στο τέλος της ημέρας και σε τελική ανάλυση, ήταν θετική η παρουσία του στο ματς.

Γιώργος Τζαβέλλας: Δεν άφησε καθόλου να χαλάσει το μυαλό του από τις αηδίες της εξέδρας. Ήταν πολύ προσεκτικός, κρατούσε και αυτός σωστά την θέση του και τις περισσότερες από τις φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει, τις καθάρισε χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Έβγαλε πολλή δουλειά από την πλευρά του ο Ιρανός ακραίος μπακ. Έκανε κούρσες, έδωσε μάχες, προσπάθησε να βοηθήσει και στην επιθετική λειτουργία. Είχε πολλές δυνάμεις και οι περισσότερες αντιδράσεις του σε φάσεις, με ελάχιστες εξαιρέσεις, ήταν αυτές που έπρεπε.

Αντρέ Σιμόες: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο Πορτογάλος χαφ. Ξεκίνησε το ματς με πολλές λανθασμένες πάσες με την μπάλα στα πόδια του. Ενώ και πάλι στο ανασταλτικό κομμάτι, έχασε πολλές φορές την θέση του, αλλά και τις μονομαχίες. Είχε μόνο μια έκλαμψη στην εμφάνιση του, με μια εξαιρετική κάθετη στον Καρίμ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Σούπερ εμφάνιση δεν έκανε ούτε ο Πολωνός χαφ. Παρόλα αυτά έτρεξε πολύ και μόχθησε πολύ στην μεσαία γραμμή. Όμως και αυτός με την μπάλα στα πόδια του, δεν είχε σωστές επιλογές. Έδωσε πολλές μάχες, έχασε αρκετές και κέρδισε και αρκετές.

Ντάρκο Γέβτιτς: Ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ. Ειδικά μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ο κορυφαίος. Με την μπάλα στα πόδια του έβρισκε την σωστή επιλογή, έμπαινε ανάμεσα στις γραμμές του ΠΑΟΚ και σχεδόν όλες οι μεγάλες φάσεις της ΑΕΚ στο ματς, ήρθαν από τα πόδια του. Θα μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο, να είχε σκοράρει, με καλύτερο τελείωμα.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα περίμενε ο Γιαννίκης. Είναι αλήθεια πως το πάλεψε πολύ, έδωσε πολλές μάχες, αλλά δεν είχε καθόλου ουσία στο παιχνίδι του. Οι πιο πολλές από τις προσωπικές ενέργειες που πήρε, δεν ολοκληρώθηκαν σωστά, με εξαίρεση μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο, που πέρασε στον Καρίμ στον άξονα.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Καλό ματς από τον Ιρανό επιθετικό. Μπορεί ο ίδιος να μην κατάφερε να τελειώσει σωστά τις φάσεις που είχε. Όμως έβγαλε πολλή δουλειά, τόσο με το πρέσινγκ που έκανε χαμηλά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, όσο και με τον τρόπο που μοίραζε την μπάλα όταν την είχε στα πόδια του.

Στίβεν Τσούμπερ: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ μαζί με τον Γέβτιτς. Λίγα χιλιοστά του στέρησαν το γκολ όπως και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Όμως με την μπάλα στα πόδια του αναστάτωνε συνεχώς την άμυνα του αντιπάλου. Έκανε κινήσεις εξαιρετικές χωρίς την μπάλα στα πόδια, ενώ ήταν και πολύ συνεπής στην βοήθεια που έδινε στην ανασταλτική λειτουργία.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: Η πρώτη κίνηση που έκανε ο Γιαννίκης από τον πάγκο. Με τον Γάλλο να δίνει και φρεσκάδα και σωστή κάλυψη χώρων στην μεσαία γραμμή, αλλά και ύψος για τις στατικές φάσεις.

Εσχάν Χατζισαφί: Η δεύτερη αλλαγή με τον Ιρανό να παίρνει θέση μπροστά από τον Μοχαμάντι και σε ρόλο εξτρέμ. Όσο πρόλαβε να παίξει, έκλεισε χώρους και βοήθησε κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία.

Στράτος Σβάρνας: Κίνηση στις καθυστερήσεις του ματς, για «ροκάνισμα» του χρόνου αλλά και βοήθεια στην ανασταλτική λειτουργία. Δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X